ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Η λίστα των προσκλήσεων του τελικού

Η ΕΟΠΕ σε συνέχεια των προσπαθειών της για την περαιτέρω αύξηση της δημοτικότητας του βόλεϊ, τη προσέλκυση νέων ανθρώπων στο άθλημα αλλά παράλληλα δείχνοντας κάθε ευγνωμοσύνη και σεβασμό σε όλους τους φορείς του αθλήματος, διοργανώνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010 (ώρα 18.30 ζωντανά από τη ΝΕΤ),  στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων  Π. Φαλήρου (Ταε κβο ντο).
Οι προσκεκλημένοι της μεγάλης γιορτής αναφέρονται αναλυτικά στη παρακάτω λίστα. Στην αθλητική εγκατάσταση δυστυχώς δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε κανέναν άλλο.    Εισιτήρια δεν θα εκδοθούν.Λ ί σ τ α   Π ρ ο σ κ ε κ λ η μ έ ν ω ν

*  Όλες οι Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και ιδιότητας.
Για τους άνδρες ισχύουν τα παρακάτω:
* Σχολεία και συνοδοί που δήλωσαν συμμετοχή εγγράφως και αναλυτικά (ονομαστικώς) στην ΕΟΠΕ. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση από τους συνοδούς. Λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων Τρίτη 23 Μαρτίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Αθλητές βόλεϊ όλων των ηλικιών με επίδειξη αθλητικής ιδιότητας (το δελτίο στο χέρι ή για αποφυγή της απώλειας φωτοτυπία δελτίου με σφραγίδα σωματείου).
* Γονείς ή κηδεμόνες των παραπάνω αθλητών (εφόσον είναι ανήλικοι) με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Μέλη των συνδέσμων διαιτητών με επίδειξη διαιτητικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Μέλη ΣΕΠΠΕ με επίδειξη  προπονητικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Μέλη διοικήσεων αθλητικών συλλόγων που καλλιεργούν βόλεϊ εφόσον έχουν δηλώσει εγγράφως και αναλυτικά (ονομαστικώς) τη συμμετοχή ως την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Θα παραλάβουν ονομαστικές προσκλήσεις. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Μέλη διοικήσεων των Ενώσεων βόλεϊ, της ΕΣΑΠ και στελέχη αυτών με έγγραφη ειδοποίηση προς την ΕΟΠΕ ως την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Θα παραλάβουν ονομαστικές προσκλήσεις. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Μέλη και διοικήσεις συνδέσμων βετεράνων αθλητών με έγγραφη ενημέρωση προς την ΕΟΠΕ έως την Τετάρτη 24 Μαρτίου. Θα παραλάβουν ονομαστικές προσκλήσεις. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
* Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.
* Μέλη ΔΣ ΕΟΠΕ και στελέχη ΕΟΠΕ. Ονομαστικές προσκλήσεις.
* Εθελοντές διοργανώσεων ΕΟΠΕ με επίδειξη σχετικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.
Σε κάθε περίπτωση η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει από την εγκατάσταση οποιονδήποτε δεν υιοθετεί το φίλαθλο πνεύμα και τις υποδείξεις των ανθρώπων αγωνιστικού χώρου και υπηρεσιών θεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in