Χριστόπουλος: «Μεγάλη προσοχή στη Λαμία"

Στη τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ ενόψει του αγώνα που θα δώσει το απόγευμα (19.00) της Μεγάλης Τετάρτης, όπου θα υποδεχθεί την Λαμία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της α΄ φάσης των πλει-οφς.
Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Λαμία θέλει πολύ μεγάλη προσοχή αλλά ο δικός μας στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση των πλει-οφς. Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την δέουσα προσοχή και ελπίζω ότι και με την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε». 

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ Λουξ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση.
Η 12αδα της Πατρινής ομάδας αποτελείται από τους εξής: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεζ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιος,  Δ. Γκαράς,  Γ. Λιβαθηνός, Π. Πέτρογλου, Ν. Καραγκιόζης, Α. Αρμενάκης και Γ. Κιτσαντάς ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός Ακης Ασπιώτης ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in