«Επεσε» ο Προσαλίκας, εκλογές στην ΕΟΠΕ

Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται η Ομοσπονδία βόλεϊ, μετά την καταψήφιση του διοικητικού απολογισμού στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, κυρίως όμως λόγω του ανελέητου και πολύωρου... σφυροκοπήματος του Στέλιου Προσαλίκα, που καλά καλά δεν κατάφερε να συμπληρώσει 18 μήνες διοίκησης. 
Είναι από τις σπάνιες φορές στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού που διοίκηση μεγάλης Ομοσπονδίας πέφτει, επειδή απώλεσε την έξωθεν καλή μαρτυρία, πριν συμπληρωθεί η τετραετής θητεία του ολυμπιακού κύκλου.
Απογοητευμένος ο Προσαλίκας, γιατί, όπως δήλωσε από το βήμα, «δεν εκτιμήθηκε το έργο του», δεσμεύτηκε πως θα διενεργήσει εκλογές μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Σε αντίθεση με τον διοικητικό, οριακά υπερψηφίστηκε από τη Γ.Σ. ο οικονομικός απολογισμός της διοίκησης.
«Είναι ώρα ευθύνης των ίδιων των σωματείων. Με την παρούσα σύνθεση το Δ.Σ. δεν μπορούσε να προχωρήσει και η σκέψη εκλογών ήταν αρκετό καιρό στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι αυτή η εξέλιξη είναι μια διέξοδος στο αδιέξοδο» επισήμανε ο κ. Προσαλίκας, καλώντας στη συνέχεια «τα άτομα που μου έψησαν το ψάρι στα χείλη τόσο καιρό, να βγουν μπροστά και να πουν τις θέσεις τους». Δεν ξεκαθάρισε πάντως αν θα είναι πάλι υποψήφιος για την προεδρία («Η υποψηφιότητά μου θα εξαρτηθεί από το αν θα βρω ανθρώπους κοινής αισθητικής με ρεαλισμό»).
Από την άλλη πλευρά γνωστοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μαυρομμάτη, τον οποίο πρότεινε ο Νίκος Μπεργελές («Με Προσαλίκα δεν συνεργάζομαι. Με Μαυρομμάτη ναι, τον οποίο θεωρώ ικανότατο για πρόεδρο»).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in