Κλήσεις σε απολογία


Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Δημήτριος Λευκός, καλεί σε απολογία για την Πέμπτη 1 Απριλίου και, ώρα 12.00, τους εξής:
-Tο σωματείο Ζηρίνειος ΑΟΝ, για την ένσταση που υπέβαλλε το σωματείο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος σχετικά με την αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας Μαρίας Παπαδάκη του ΖΑΟΝ.
-Το αθλητικό σωματείο ΓΣ Ηρακλής ΤΑΠ, για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στον αγώνα ΓΣ Ηρακλής-Άρης της 24/3/2010.
-Το αθλητικό σωματείο ΟΦΑ Απολλώνιος για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του κατά του επόπτη Γεώργιου Βλάχου, καθώς και για ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο.
-Το αθλητικό σωματείο ΑΕΚ Αθηνών ΤΑΠ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του, καθώς και τον παράγοντα Γεώργιο Κάχρη, του ιδίου σωματείου, για τη συμπεριφορά του.
-Τον Γιώργο Μανωλόπουλο, πρόεδρο του σωματείο ΓΣ Ηρακλής ΤΑΠ, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα ΓΣ Ηρακλής-Ολυμπιακός ΣΦΠ της 16/3/2010, καθώς και το σωματείο ΓΣ Ηρακλής ΤΑΠ για τη συμπεριφορά του πρόεδρου του.
-Τον αθλητή του ΓΣ Λαμίας ΤΑΠ, Ιωάννη Χαριτωνίδη για τη συμπεριφορά του, καθώς και το σωματείο ΓΣ Λαμίας για τη συμπεριφορά του αθλητή του. Επίσης καλεί σε απολογία τον προπονητή της ΕΑ Πατρών ΤΑΠ, Γιώργο Χριστόπουλο, για τη συμπεριφορά του και το σωματείο ΕΑ Πατρών για τη συμπεριφορά του προπονητή του και των φιλάθλων του, για την αναμέτρηση ΕΑ Πατρών – ΓΣ Λαμίας της 24/3/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in