"Τα πάντα για το Κύπελλο"

Το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει το προσεχές διήμερο το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο βόλεϊ, επομένως, όπως είναι φυσικό, η πόλη της Κρήτης θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Παρασκευή (12/3) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τους τεχνικούς και τις αρχηγούς των ομάδων να υπογραμμίζουν την αισιοδοξία τους για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις:

Γιάννης Νικολάκης (προπονητής Ολυμπιακού): "Η ευχή μου είναι να γίνουν καλοί αγώνες, ώστε να βοηθήσουμε και άλλο στην άνοδο του γυναικείου βόλεϊ. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες και ελπίζω ο κόσμος να χαρεί τις αναμετρήσεις". 
Τάκης Φλώρος (προπονητής Παναθηναϊκού): "Εδώ είμαστε οι τέσσερις καλύτερες ομάδες και, όποιος δείξει περισσότερη προσοχή, θα πάρει το Κύπελλο. Δεν είμαστε εμείς το φαβορί του φάιναλ φορ. Εξάλλου στο πρωτάθλημα πρώτος είναι ο Ολυμπιακός, άρα αυτός είναι και το φαβορί. Εύχομαι να γίνει μία πολύ καλή διοργάνωση χωρίς επεισόδια".

Θανάσης Στράντζαλης (προπονητής Ηρακλή): "Ελπίζω να γίνει ένα καλό τουρνουά, ώστε να αναπτυχθεί και άλλο το γυναικείο βόλεϊ. Εμείς ως ομάδα προοδεύουμε και, παρά τον τραυματισμό της Τοτσίδου, θα παλέψουμε ώστε να πάρουμε τον τίτλο".

Νίκος Μπουτσουρής (προπονητής Πανελληνίου): "Η συμμετοχή μας είναι μεγάλη τιμή για τον Πανελλήνιο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να χαρούμε το ματς και ό,τι βγει".

Κατερίνα Νικολαΐδου (αρχηγός Ολυμπιακού): "Αυτή η διοργάνωση δυστυχώς είναι στιγματισμένη από τα προ διετίας γεγονότα. Παρακαλώ τους φιλάθλους των ομάδων να δείξουν ηρεμία, ώστε να δούμε μία ωραία διοργάνωση. Εμείς ως Ολυμπιακός θα δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο".  
Ευαγγελία Κυριακίδου (αρχηγός Ηρακλή): "Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Εμείς έχουμε μία μεγάλη απώλεια με τον τραυματισμό της Τοτσίδου. Αυτό πιστεύω ότι θα μας δέσει περισσότερο σαν ομάδα και εύχομαι να είμαστε εμείς αυτές που θα προκριθούμε στον τελικό".

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, εκτίμησε ότι οι "πράσινες" είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η αρχηγός του Πανελληνίου, Στέλλα Χριστοδούλου, υπογράμμισε ότι, αν και το φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση είναι ο Παναθηναϊκός, εν τούτοις η ομάδα της δεν θα καταθέσει τα όπλα, αλλά θα παλέψει για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in