Βόλεϊ: Κτυπούν ρέστα για τελικό...

Χωρίς Αστυνομία, αλλά στην παρουσία… ιδιωτικής υπηρεσίας ασφαλείας θα διεξαχθεί ο σημερινός δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου βόλεϊ αντρών Α’ Κατηγορίας, Ανόρθωσης - Ομόνοιας. Η ΚΟΠΕ, όσο και τα δύο σωματεία, έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να διεξαχθεί ο αγώνας, που ήταν ορισμένος αρχικά για χθες (Παρασκευή). Ο ορισμός του σημερινού αγώνα σε ασυνήθιστη για το άθλημα του βόλεϊ ώρα (3μ.μ.), για το «φόβο των Ιουδαίων» και για την αποτροπή επεισοδίων όπως έγινε στα δύο προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων, είναι ένα από τα ζητούμενα.
Το αγωνιστικό μέρος του ημιτελικού είναι εξίσου σημαντικό, αφού στον τελικό του Κυπέλλου μόνο μία ομάδα χωράει. Οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα της σειράς στη Λευκωσία και έχουν το «πάνω χέρι» στην πρόκριση.  
Πλην όμως η σημερινή ρεβάνς παραμένει ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι στην έδρα της η Ανόρθωση δεν χάνει εύκολα (έχασε για μοναδική φορά φέτος από το Διόνυσο και πάλι στο Κύπελλο, αλλά το ανέτρεψε στη ρεβάνς).
Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έγραψαν τον ίδιο αριθμό πόντων στον πρώτο ημιτελικό (από 109), αυτό δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στον αγώνα. Η Ομόνοια, που είναι κάτοχος του Κυπέλλου, μπορεί να προκριθεί με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από ήττα με 3-0 και 3-1 σετ. Στην περίπτωση ήττας με 3-2, τότε θα πρέπει να υπερέχει στους πόντους των αντιπάλων της…
Η «κυρία» που θα έχει στη διάθεσή της τον διεθνή κεντρικό Νίκο Κολά (απουσίασε από τον πρώτο αγώνα λόγω ψύξης), αλλά και τον κόσμο της, θα προκριθεί μόνο με νίκη (3-0, 3-1, ακόμη και 3-2, αλλά με υπέρ της τη διαφορά πόντων).   
* Τον απογευματινό αγώνα στο «Θεμιστόκλειο» θα σφυρίξουν οι διαιτητές Γιαννάκης Σοφοκλέους και Σταύρος Σταύρου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in