Στο Ρέθυμνο για το καλύτερο οι γυναίκες του Ηρακλή

Στη «μάχη» του Final Four κυπέλλου Ελλάδας θα ριχτεί το Σάββατο (13/3) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Ρεθύμνου τον Ολυμπιακό (17.00) και εφόσον προκριθούν θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (14/3, 19.00) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος.
Ο Θανάσης Στράντζαλης δεν θα έχει στη διάθεση του την Σία Τοτσίδου λόγω του σοβαρού τραυματισμού της στο γόνατο, ενώ η προετοιμασία της ομάδας πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με μεσημεριανή προπόνηση και παρακολούθηση βίντεο.
Το πρωί της Κυριακής θα φτάσει στο Ρέθυμνο και η Όλγα Στράντζαλη, η οποία και θα είναι στη διάθεση του προπονητή της για τον πρώτο ημιτελικό. Η 14χρονη ακραία δεν ακολούθησε την αποστολή που αναχώρησε την Παρασκευή (12/3) για την Κρήτη, καθώς την ίδια μέρα έχει υποχρεώσεις με την ομάδα κορασίδων του Ηρακλή, που αντιμετωπίζουν στο ΔΑΚ Ευόσμου το Πειραματικό στο Final Four για το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ.
Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Θανάσης Στράντζαλης, δήλωσε για το Final Four του Ρεθύμνου: «Ο Ηρακλής τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει εκπληκτικά βήματα προόδου. Το μόνο που λείπει από αυτή την ομάδα είναι κάποιος τίτλος. Ήρθαμε στο Ρέθυμνο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για το τρόπαιο. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, παρόλο που είχαμε ένα σημαντικό πλήγμα με τον τραυματισμό της Σίας Τοτσίδου. Ευχόμαστε να είναι γρήγορα κοντά μας».
Από την πλευρά της η αρχηγός του Ηρακλή, Εύη Κυριακίδου, τόνισε: «Να γίνουν καλά παιχνίδια. Κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει ένα σημαντικό πρόβλημα, αλλά νομίζω πως θα μας κάνει πιο δυνατές. Εύχομαι να πάμε τελικό».
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος ημιτελικός: Σάββατο 13/3, 17.00: Ηρακλής – Ολυμπιακός
2ος ημιτελικός: Σάββατο 13/3, 20.00: Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός
Τελικός: Κυριακή 14/3, 19.00 (τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ηρακλής-Ολυμπιακός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in