Βολέι Ολυμπιακός - Έτοιμος ο Ιβάν, άπαντες ορκισμένοι για την υπέρβαση

Με τον Ιβάν να αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά τρομερός και να μην καταλαβαίνει από τραυματισμούς και ράμματα και τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους άσους να είναι πανέτοιμοι για κατάθεση ψυχής στο τάραφλεξ του Ρέντη, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα παλέψει να ανατρέψει το 3-1 της Μόσχας και να προκριθεί στο 12ο Final-4 της ιστορίας του.

Είναι εύκολο; Όχι, μόνο απλή δεν είναι η αποστολή των περσινών νταμπλούχων, όμως φέτος έχουν αποδείξει ότι μπορούν στα δύσκολα, όταν χρειάζεται να επιστρατεύσουν κάθε ικμάδα ταλέντου, διάθεσης και ψυχής για να πετύχουν την υπέρβαση. Όπως λίγοι περίμεναν την πρόκριση στην φάση των "12" μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων, όπως ακόμη λιγότεροι πίστευαν ότι η Ζενίτ Καζάν των εκατομμυρίων θα μπορούσε να μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού, έτσι και τώρα αρκεί να το πιστέψουν οι ίδιοι οι παίκτες και φυσικά οι φίλοι της ομάδας.

"Καμίνι" το κλειστό, με προβλήματα στην Αθήνα οι Ρώσοι
Το κλειστό αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι έτοιμοι για κάτι... ανάλογο με την Μπορντό. Για όσους δεν καταλαβαίνουν, πέρα από την στήριξη που θεωρείται δεδομένη, ετοιμάζεται και ένα correo, το οποίο θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο την εικόνα της εξέδρας και θα δώσει φτερά στα πόδια των παικτών, που θα πρέπει να πετάνε, αν θέλουν να έχουν τύχη στο ματς. Η Ντιναμό μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι, διαθέτει πλειάδα αστέρων στο ρόστερ της, αλλά ο Ολυμπιακός την έχει νικήσει ήδη μια φορά (3-2 στον όμιλο) και γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού της.
Στα θετικά είναι ότι οι Ντάντε και Γκράνκιν δεν έπαιξαν με την Ίσκρα Οντιντσόβο για το πρωτάθλημα Ρωσίας λόγω πυρετού και στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εφόσον αγωνιστούν. Ως γνωστόν, ο Ρώσος πασαδόρος της Ντιναμό αποτελεί τον "εγκέφαλο" της ομάδας του Τσερέντνικ, αφού από τα δικά του χέρια περνάει όλο το παιχνίδι, ενώ για την αξία του Βραζιλιάνου ουδείς μπορεί να αντιτάξει κάτι. Μάλιστα, οι Μοσχοβίτες ηττήθηκαν με 3-1 σετ και βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in