ΛΟΥΞ VOLLEY CUP 2010:Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με το τέλος του τελικού, παραβρέθηκαν οι αρχηγοί των ομάδων, Σωτήρης Πανταλέων και Δημήτρης Σουλτανόπουλος, καθώς και οι δύο προπονητές Στέλιος Καζάζης και Γιάννης Καλμαζίδης.
Ο αρχηγός των Κυπελλούχων, Σωτήρης Πανταλέων, δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που πραγματικά έπαιξε πολύ καλά. Έγινε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα, που θα κάνω πολλά χρόνια να την ξεχάσω. Πέρσι εμείς ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά φέτος τα καταφέραμε και νιώθουμε θαυμάσια. Ο κόσμος όπως και πέρσι ήταν υπέροχος. Θέλω, τέλος να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την τον τρόπο που διοργάνωσε αυτή τη γιορτή του βόλεϊ».
Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Έγινε ένας καταπληκτικός αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς τα δώσαμε όλα αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός».
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης είπε: «Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που είναι άξιος αντίπαλος. Πάντα κάτι τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει όμως από αύριο να το ξεχάσουμε αυτό το μεγάλο ματς, γιατί σε δύο μέρες παίζουμε πλέι-οφ και δεν πρέπει να εφησυχαστούμε αφού ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτή η νίκη θα μας δώσει δύναμη και σιγουριά για τη συνέχεια». Σχετικά με το που κρίθηκε η αναμέτρηση, τόνισε: «Υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που ίσως να μην τις καταλαβαίνει ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ μας πίεσε στο σερβίς. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα απέναντι στο μπλοκ του Ολυμπιακού και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Στα μέσα του τέταρτου σετ αλλάξαμε κάποια πράγματα και δημιουργήσαμε πρόβλημα στο μπλοκ του αντιπάλου μας. Στους κρίσιμους πόντους ήταν σαφής η εντολή. Διπλό μπλοκ στις άκρες, και σε αυτό θέλω να πω ότι βοήθησε πάρα πολύ ο Πανταλέων».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για αυτή την άριστη διοργάνωση. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με ένα φανταστικό κοινό. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού άμα φτάνεις στο πέμπτο σετ παίζει ρόλο εκτός από την ικανότητα και η τύχη. Τα συναισθήματά μας είναι διαφορετικά από πέρσι, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που θέλουμε να το κατακτήσουμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό». Σχετικά με το που κρίθηκε η αναμέτρηση σχολίασε: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό αρκετά καλά, αλλά είχαμε πρόβλημα στο να τελειώσουμε τα θεωρητικά εύκολα σερβίς μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in