Α1 ΑΝΔΡΩΝ: Αρχίζουν οι μάχες για τα τελευταία Ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ανοίγει την Τρίτη 27/4 η αυλαία των αγώνων για τις θέσεις 5-6 (η σειρά κρίνεται στις 2 νίκες) που φέρνει αντιμέτωπους τον Πανελλήνιο (έχει το πλεονέκτημα της έδρας) και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης (18.00, Ρουσάκης, Ράπτης).
Ο νικητής αυτής της σειράς εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Τσάλεντζ Καπ της επόμενης περιόδου ενώ ο ηττημένος θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κύπελλο.
«Θα είναι μια σειρά αγώνων ιδιαίτερα αμφίρροπη μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων όπως φάνηκε και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος», τόνισε ο τεχνικός των γηπεδούχων Βαγγέλης Οικονομόπουλος και συμπλήρωσε: «Οι έδρες αποδείχθηκε ότι δεν μετρούν ιδιαίτερα στα μεταξύ μας ματς και πιστεύω ότι τα κλειδιά θα είναι ο ρυθμός, αλλά κυρίως η μέρα στην οποία θα βρεθούν οι παίκτες και των δύο ομάδων».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας δήλωσε:«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού έχουμε να παίξουμε αρκετό καιρό και σίγουρα φαβορί είναι ο Πανελλήνιος που έχει και καλύτερη ψυχολογία μετά την πρόκριση του επί της Πάτρας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σ' αυτά που θα κάνει ο πασαδόρος του Πανελληνίου Τζόρντι Γκενς, αλλά το πιο σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς στο γήπεδο».
Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29/4 και ώρα 19.00 στο κλειστό του ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, αφού ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την 2η αγωνιστική (και τελευταία) της ποινής που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in