Πρέβεζα: Γιορτή αστεριών βόλεϊ 2010

Μια πρωτότυπη αθλητική εκδήλωση, μια γιορτή των νέων του βόλεϊ, με τίτλο «Γιορτή Αστεριών 2010» θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα σήμερα 6, αύριο 7 και την Πέμπτη 8 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Η «Γιορτή των Αστεριών» του βόλεϊ είναι ένας καινούργιος θεσμός, ο οποίος θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια. Συμμετέχουν επίλεκτοι νέοι από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας προκειμένου οι Ομοσπονδιακοί προπονητές των Εθνικών Αναπτυξιακών ομάδων και οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες. Οι νέοι αυτοί αργότερα ίσως αποτελέσουν τα νέα ταλέντα για την Εθνική Ομάδα Παίδων του βόλεϊ.
Η «Γιορτή των Αστεριών» θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή τεσσάρων τουρνουά, δύο στην Αττική και Παιανία και δύο στο βορρά, ένα εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα, μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, καθώς αυτού του είδους οι αθλητικές διοργανώσεις προβάλλουν την πόλη.
Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επιλεγμένοι αθλητές να γνωριστούν καλύτερα και να δημιουργηθούν «αθλητικές φιλίες» πέρα από τα στενά γεωγραφικά πλαίσια. Οι αγωνιστικές αυτές εκδηλώσεις δεν θα πρέπει να έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και θα υπάρχουν ειδικοί κανονισμοί ώστε να αγωνίζονται εξίσου όλοι οι αθλητές όπως επίσης να μην υπάρχουν έπαθλα για τους πρώτους νικητές αλλά αναμνηστικά για όλους τους συμμετέχοντες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν είναι γεννημένοι μετά το 1993. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους νέους αθλητές που ασχολούνται με το βόλεϊ, ιδιαιτέρως αυτούς που δεν θα έχουν κληθεί στις προετοιμασίες των προ-εθνικών ομάδων Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων και Κορασίδων.
Αύριο το παρών στην αθλητική εκδήλωση θα δώσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Θαν. Μαργαρίτης, παλιός γνώριμος στους ανθρώπους του αθλήματος, ενώ την Πέμπτη θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση ο Ιωακ. Δημητριάδης, Ομοσπονδιακός Προπονητής Βόλεϊ Παίδων. Την Τετάρτη το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση, θα βραβευτεί από την Ομοσπονδία Βόλεϊ, ο Νομάρχης Πρέβεζας, Βασίλης Ιωάννου για τη συνδρομή του στην παιδεία και τον αθλητισμό στο Νομό Πρέβεζας. Ο Νομάρχης Πρέβεζας καλεί όλους τους μαθητές και όχι μόνο της Πρέβεζας, να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες που θα διεξαχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in