Κλήσεις σε απολογία

Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ/ΕΣΑΠ, Δημήτριος Λευκός, καλεί σε απολογία, την Πέμπτη 8 Απριλίου και ώρα 13.00, τους εξής:
- Το σωματείο ΓΣ Ηρακλής /ΤΑΑ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηρακλής - Άρης της 1η Απριλίου, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
- Το σωματείο ΓΣ Ηρακλής /ΤΑΑ για τη ρίψη αντικειμένου στο 10-10 του 3ου σετ, το οποίο χτύπησε στο αριστερό χέρι τον αθλητή Νίκο Ρουμελιώτη.
- Τα  σωματεία ΑΣ Άρης /ΤΑΑ και ΓΣ Ηρακλής /ΤΑΑ για την ένσταση του κύρους του αγώνα Ηρακλής - Άρης της 1η Απριλίου για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, που κατέθεσε το σωματείο Ηρακλής.
- Τον αθλητή Νίκο Ρουμελιώτη για την καταγγελία που κατέθεσε το σωματείο ΓΣ Ηρακλής /ΤΑΑ για δυσφήμηση του αθλήματος στον αγώνα Ηρακλής – Άρης, της 1η Απριλίου, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
- Το  σωματείο ΑΣ Άρης /ΤΑΑ για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης – Ηρακλής στις 29 Μαρτίου, στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
- Το σωματείο ΜΓΣ Απόλλων / ΤΑΑ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων – ΑΕΚ, στις 31 Μαρτίου, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in