Απόβαση στο Ρίο της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ

Αναχώρησαν για το Ρίο της Βραζιλίας, οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη / Μαρία Τσιαρτσιάνη και οι προπονητές τους, Κριστόφ Ντίκμαν και Κυριάκος Καμπερίδης. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συμμετοχή στο τελευταίο και πιο σημαντικό προπονητικό camp, που θα διεξαχθεί στην πόλη του Ρίο, με την παρουσία πολλών Βραζιλιάνικών αλλά και άλλων κορυφαίων ομάδων από Αμερική και Ευρώπη. Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν πολύ δυνατά τεστ, όλη την εβδομάδα από 11-18 Απριλίου, αυξάνοντας την ένταση της προπόνησης τους, με στόχο να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένες για την συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά του φετινού FIVB SWATCH Βeach Volley Σιρκουί για το 2010, που θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα 19-24 Απριλίου στην πόλη Μπραζίλια.
Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: «Πάμε για την κορύφωση της προετοιμασίας μας πριν την έναρξη των τουρνουά. Δεν υπάρχει άγχος, έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά και ελπίζουμε στο καλύτερο».
Η Μαρία Τσιαρτσιάνη τόνισε «Η ώρα της συμμετοχής μας στο 1ο τουρνουά φτάνει. Η ανυπομονησία για αυτή την νέα πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά έχουμε κάνει μια προετοιμασία χωρίς εμπόδια και μετά και το τελευταίο πολύ δυνατό προπονητικό camp θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμες. Ελπίζω να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με πολύ και ποιοτική δουλειά θα έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in