Αυλαία για τη «γιορτή των αστεριών» στην Πρέβεζα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα η «Γιορτή των Αστεριών» που οργάνωσε από τις 6 έως τις 8 Απριλίου η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για τους επίλεκτους αθλητές των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας, Μακεδονίας και Θράκης.
36 αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν τις ικανότητές τους σε μία διοργάνωση που δεν είχε ανταγωνιστικό χαρακτήρα και συνέβαλε επίσης στο να δημιουργηθούν αθλητικές φιλίες.
Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην Πρέβεζα, η οποία οργανώθηκε με την αμέριστη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πρέβεζας, οι αγώνες έγιναν παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Θανάση Μαργαρίτη, του προπονητή της Εθνικής Παίδων Μάκη Δημητριάδη, του μέλους της ΕΟΠΕ Αποστόλη Τζελέτα και του Αντινομάρχη Πρέβεζας Κώστα Δημητρίου, και των προπονητών της ΦΕ Ιωαννίνων Γ. Παππά, του ΑΟ Πρέβεζας Π. Ζήση και Ν. Ρούσου, καθώς και του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Θ. Ζώτου.
«Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να έχουν την εμπειρία αγώνων, ενώ πετύχαμε τη σύσφιξη σχέσεων αθλητών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.
Οι ειδικοί κανονισμοί που ίσχυσαν, έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και πλήθος παιχνιδιών χωρίς κίνδυνο μεγάλης καταπόνησης», τόνισε ο Θ. Μαργαρίτης αναφερόμενος στη διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Νομαρχία Πρέβεζας και προσωπικά το Νομάρχη Βασίλη Ιωάννου για την πολύτιμη βοήθειά τους. «Τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και με χαρά διαπίστωσα πως υπάρχει ενδιαφέρον για τη φιλοξενία στην Πρέβεζα κάποιας διεθνούς διοργάνωσης στο άμεσο μέλλον», σημείωσε. Τέλος, ευχαρίστησε και όλους τους φίλους του αθλητισμού στην Πρέβεζα που πρόσφεραν στη διοργάνωση.
Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής παίδων Μ. Δημητριάδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από τις «Γιορτές των Αστεριών» σε Παιανία και Πρέβεζα.
«Το κέρδος είναι ανεπανάληπτο. Οι γιορτές αυτές αποτελούν την απόδειξη της προσπάθειάς μας για να μπορέσουν τα παιδιά αυτής της ηλικίας να εξαντλήσουν τα περιθώρια και τις ικανότητές τους. Για μας τους ομοσπονδιακούς ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε ασφαλέστερες επιλογές, ώστε το ελληνικό βόλεϊ να μπορεί να έχει τις διακρίσεις που του αξίζουν», υπογράμμισε.
Τέλος, ο περιφερειακός προπονητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Τεκτονίδης εξέφρασε τη χαρά του για τη διοργάνωση που έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να  δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, καθώς και σε παίκτες και προπονητές να συσφίξουν τις σχέσεις τους. «Προσωπικά, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νομάρχη που ανέλαβε την κάλυψη των εξόδων της φιλοξενίας και όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να βρεθούμε ξανά σύντομα στην Πρέβεζα για μια διοργάνωση σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, που θα δώσουν και τη δυνατότητα προβολής της περιοχής», κατέληξε.
Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:
7 Απριλίου πρωί:
Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη – Δυτική Ελλάδα (19-21, 18-21, 10-15)
 Δυτική Ελλάδα – Θεσσαλονίκη/Μακεδονία (20-20, 20-20, 15-8)
Θεσσαλονίκη/Μακεδονία - Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη
(15-21, 19-21, 15-11)
7 Απριλίου απόγευμα:
Θεσσαλονίκη/Μακεδονία – Δυτική Ελλάδα (18-21, 12-21, 14-14)
Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη – Θεσσαλονίκη/Μακεδονία
(21-13, 21-19, 10-15)

Δυτική Ελλάδα - Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη (17-21, 13-21, 13-15)
8 Απρίλιου  πρωί:
 Θεσσαλονίκη/Μακεδονία - Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη
 (20-20,17-21)
 Ανατολ. Μακεδονία/Θράκη – Δυτική Ελλάδα (21-19, 17-21)

Δυτική Ελλάδα – Θεσσαλονίκη/Μακεδονία (21-18, 15-21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in