ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Ξεκίνημα με 14 διεθνείς

Η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τις διοργανώσεις του καλοκαιριού άρχισε τη Δευτέρα 3 Μαΐου στο «Σπίτι του Βόλεϊ» με το πρώτο γκρουπ, που το αποτελούν 14 διεθνείς.
Στην διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ τέθηκαν οι Καριπίδης, Πέτρογλου, Εφραιμίδης, Ασπιώτης (ακραίοι), Πετρέας, Κανέλλος, Πελέκουδας, Χαραλαμπίδης (κεντρικοί), Ρουμελιώτης, Αρμενάκης (διαγώνιοι), Προύσαλης, Λιβαθηνός, Γεωργιάδης (πασαδόροι) και Γκαράς (λίμπερο).
Ο ομοσπονδιακός προπονητής έδωσε στους 14 διεθνείς από ένα βιβλίο, με πληροφορίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, χρηστικές οδηγίες για την προετοιμασία και τα συστήματα που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
«Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας το βασικό μας μέλημα ήταν να μπουν οι παίκτες στο γυμναστήριο, ώστε να εξοικειωθούν με το ρυθμό και το στιλ της προπόνησης», τόνισε ο Γκόρντον Μέιφορθ και συμπλήρωσε: «Είναι ολοφάνερο ότι οι διεθνείς έχουν επιβαρυνθεί από τη μεγάλη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, αλλά σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Ως συνολική εικόνα είδα θετικά στοιχεία».  
Το εθνικό συγκρότημα θα δώσει δύο φιλικά στις 15 και 16 Μαΐου με το Μαυροβούνιο. Τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη και θα έχουν ώρα έναρξης 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in