Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην Α1 ανδρών

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στην Α1 ανδρών. Η ομάδα της Θράκης επικράτησε την Κυριακή 9/5 του Κόροιβου με 3-1 στην Αμαλιάδα και με 3-1 νίκες εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
«Κατακτήσαμε δίκαια την άνοδό μας στην Α1 ανδρών. Αν και είχαμε κακό ξεκίνημα με τις τρεις συνεχόμενες ήττες, στη συνέχεια παρουσιάσαμε αγωνιστική σταθερότητα και καταφέραμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση ισοβαθμώντας με τον Επίκουρο. Στα πλέι οφ αξιοποιήσαμε το πλεονέκτημα έδρας που είχαμε και πήραμε το δεύτερο εισιτήριο για την επαγγελματική κατηγορία. Επιστρέφουμε στη μεγάλη κατηγορία για να μείνουμε», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ανδρεάδης και συμπλήρωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Μπορεί να υπήρχε χάσμα γενεών μεταξύ των έμπειρων και των νεαρών παικτών, ωστόσο, κατόρθωσαν να το καλύψουν με τη σκληρή δουλειά και να βγάλουν μέσα στο γήπεδο ένα μαχητικό σύνολο. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου για όλη την προσπάθεια που έκανε να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1 ανδρών. Ήταν δύσκολος αντίπαλος».
Τα σετ: 25-23, 18-25, 16-25, 19-25.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Αν. Γκρουμούσας): Λαμπρόπουλος, Μπάκας, Μαντέκας, Βαρβαρήγος, Λυκουρέσης, Χήρας, Κόζης (λ.) / Χρυσανθακόπουλος, Παναγιωτάρας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.(Γ. Ανδρεάδης): Σιδηρόπουλος, Κ. Κίτσιος, Σαμαράς, Κουμεντάκης, Γραμματικάκης, Φλετούρης, Κ. Δαλακούρας (λ)/ Αν. Δαλακούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in