ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ: Η παράσταση αρχίζει

Οι προβολείς του ενδιαφέροντος στο ευρωπαϊκό βόλεϊ στρέφονται αυτό το Σαββατοκύριακο στη σάλα «Άτλας Αρένα» στο Λοτζ της Πολωνίας, όπου θα φιλοξενηθεί το Φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Μετά από τρεις εβδομάδες προσμονής τα πάντα είναι έτοιμα για να αρχίσει η φιέστα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο βόλεϊ ανδρών.
Αρχικά η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10 Απριλίου, όμως, η διοργανώτρια αρχή, CEV, αποφάσισε να την αναβάλει επειδή στην Πολωνία κηρύχθηκε πένθος μιας εβδομάδας για να τιμηθούν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Σμόλενσκ της Ρωσίας, όπου έχασε τη ζωή του και ο πρόεδρος της Πολωνίας, Λεχ Κατσίνσκι, η σύζυγος του Μαρία, αλλά και άλλοι αξιωματούχοι του κράτους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της γιορτής, στον πρώτο ημιτελικό του Σαββάτου η οικοδέσποινα Σκρα Μπελσάτοφ αντιμετωπίζει την ρωσική Διναμό Μόσχας του Αμαράλ Ντάντε, ενώ στη δεύτερη αναμέτρηση κοντράρεται η σλοβενική Μπλεντ με την ιταλική Τρεντίνο για μία θέση στον τελικό της Κυριακής.
Το πρόγραμμα  
Σάββατο 1/5
Πρώτος ημιτελικός 17.45 (ώρα Ελλάδας): Σκρα Μπελσάτοφ (Πολωνία) – Διναμό Μόσχας (Ρωσία)
Δεύτερος ημιτελικός 20.45:  Μπλεντ  (Σλοβενία) – Τρεντίνο (Ιταλία)
Κυριακή 2/5«Μικρός τελικός» 12.30 (ώρα Ελλάδας)
Τελικός 15.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in