Ότι Εχει Μια Αρχή, Έχει & Ένα Τέλος




Ότι Εχει Μια Αρχή, Έχει & Ένα Τέλος

Ενας κύκλος έκλεισε.
Μια περίοδος τριών ετών προγραμματισμού, σκληρής δουλειάς, συνεχούς ανέλιξης, ωρίμανσης (σε όλα τα επίπεδα), κατάφερε και μετουσιώθηκε σε πράξεις και έργα που θα ζήλευαν πολλοί. Λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, κο Γιώργο Σαραντέα να μην ανανεώσουμε την συνεργασία μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Αθλήτριες, τους Προπονητές, την Διοίκηση, τον Έφορο / Συντονιστή της ομάδας, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της Ομάδας, για την πολύτιμη συνεργασία τους και υπομονή τους, στα χρόνια αυτά που είμαστε μαζί. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΦΙΛΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ Γιώργο Σαραντέα, που μοιραστήκαμε και υλοποιήσαμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τις ιδέες μας, το όραμα για μια καλύτερη ομάδα, ένα καλύτερο Βόλεϊ, ένα καλύτερο αύριο, μια καλύτερη κοινωνία(άλλωστε το Βόλεϊ και οι ομάδες είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας…).

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, τους παράγοντες, προπονητές και αθλητές από τις υπόλοιπες ομάδες, τους διαιτητές, τους χορηγούς, αλλά και τους δημοσιογράφους για την συνεργασία που είχαμε.

Ένας κύκλος έκλεισε. Ίσως ένας νέος κύκλος ανοίξει.
Θα βρίσκομαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Χρ. Κυριαζόπουλος

*(φωτογραφία:ο Γιάννης Κυριαζόπουλος στο τέλος δεξιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in