BEACH VOLLEY - Εφαλτήριο για επίδοξους αθλητές το «Μάθε Beach Volley»

«Θα είμαι πολύ υπερήφανη αν μετά από μερικά χρόνια έρθει κάποιος αθλητής και μου πει ότι μέσα από αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε ως παιδί το Beach Volleyball», είπε η υπεύθυνη του προγράμματος, δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος, Θάλεια Κουτρουμανίδου, αναφερόμενη στο πρόγραμμα «Μάθε Beach Volley» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την υποστήριξη του Lipton Ice Tea. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, επ' ευκαιρία του τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουί 2010.
«Σκοπό έχουμε να φέρουμε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας σε επαφή με το άθλημα και η συνεργασία της ΕΟΠΕ με το Lipton Ice Tea τους δίνει αυτή τη δυνατότηα χωρίς το παραμικρό κόστος εκ μέρους τους», κατέληξε η Κουτρουμανίδου, που μετράει δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πόρτο Χέλι.
«Με το πρόγραμμα αυτό δείχνουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του αθλήματός μας», τόνισε ο διευθυντής του Πανελληνίου Σιρκουί Masters, Αλέκος Παρασκευόπουλος, που ανέφερε ότι οι συμμετοχές στο «Μάθε Beach Volley» στο Πόρτο Χέλι έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
«Το "Μάθε Beach Volley" είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής μας να έρθουν από πρώτο χέρι σε επαφή με το άθλημα», πρόσθεσε και ο Δήμαρχος Κρανιδίου, Δημήτρης Σφυρής.
Το «Μάθε Beach Volley» είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Πέμπτης, 17.00-19.00, και το πρωί της Παρασκευής, 10.00-12.00, στο κεντρικό γήπεδο του τουρνουά Masters, στο Πόρτο Χέλι, και είναι ανοικτό για κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτως ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in