ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ: Οι κλήσεις για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Ανδρών, Γκόρντον Μέιφορθ ανακοίνωσε την Πέμπτη 29 Ιουλίου τη λίστα με τους 18 αθλητές που θα λάβουν μέρος στη προετοιμασία για τους αγώνες μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Τουρκία (4 ή 5 Σεπτεμβρίου στην Τουρκία, 11 ή 12 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης).
Οπως δήλωσε ο Γκόρντον Μέιφορθ:
«Μίλησα με όλους τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι είναι σε πολύ καλή φυσική και πνευματική κατάσταση. Γνωρίζουν την σπουδαιότητα των επόμενων 45 ημερών, όπως και το τι πρέπει να κάνουν. Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Λιγκ αποκτήσαμε μία καλή αντίληψη της ομάδας της Τουρκίας. Σέβομαι τις ικανότητες των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Τουρκίας αφού έδειξαν αυτό το καλοκαίρι ότι είναι μία δυνατή ομάδα, ιδίως με τη νίκη επί της Ιταλίας. Οι παίκτες της Ελλάδας και το προπονητικό επιτελείο είναι έτοιμοι για την πρόκληση των αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου.
Μετά από πολλή σκέψη βάσει της απόδοσης της ομάδας, τόσο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όσο και στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, οι παρακάτω αθλητές κλήθηκαν στην ομάδα:

Προύσαλης, Τερζής (πασαδόροι), Μηνούδης, Λάππας, Φράγκος, Καριπίδης, Εφραιμίδης, Ασπιώτης (ακραίοι), Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Κανέλλος, Πελεκούδας (κεντρικοί), Τζούριτς, Αρμενάκης, Ρουμελιώτης- αρχηγός (διαγώνιοι), Στεφάνου, Παπαδημητρίου (λίμπερο).

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στην Παιανία τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, στις 17.30 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in