Η «πρώτη» της γυναικείας ομάδας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/8) στο Κατσάνειο η πρώτη συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, ο προπονητής Θανάσης Στράντζαλης με τον νέο του συνεργάτη Κώστα Παπαδόπουλο, ο γυμναστής Παναγιώτης Καλπάκης αλλά και οι παίκτριες της ομάδας. Η μέχρι πρότινος των κυανόλευκων, Εύη Κυριακίδου αποχαιρέτησε τις πρώην συμπαίκτριες της, ενώ στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν οι ακραίες Αφροδίτη Λαδένη που αγωνιζόταν στον Εαρινό και η Κατερίνα Χορτιάτη από το Πειραματικό.
Οι παίκτριες που παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση ήταν: Γιακούμπ, Λιουλένοβα, Τοτσίδου, Κελεσίδου, Κωνσταντινίδου, Μπερμπέρογλου, Αναγνώστου, Αρτακιανού, Λεωνιδάκη, Στράντζαλη, Δαουλτζόγλου, Γιαννακοπούλου και Πουρσανίδου.
Ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης δήλωσε: «Ξεκινά μία ιδιαίτερη χρονιά για το γυναικείο βόλεϊ. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση και να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Ανανεώσαμε αρκετά την ομάδα, θα προωθήσουμε νέα παιδιά και ταυτόχρονα με την εμπειρία των παλαιοτέρων να κάνουμε ένα ισχυρό σύνολο. Θέλουμε να μας σέβονται και φέτος ως ομάδα».
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου ανέφερε: «Θέλουμε να προωθήσουμε νέα παιδιά και να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα που θα αποτελείται από δικές μας αθλήτριες. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μία ευχάριστη σεζόν. Δεν έχουμε άγχος για πρωταθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in