Δ. Ριζόπουλος: «Μεγάλη και σεβαστή ομάδα ο ΑΡΗΣ»

Ο νεοαποκτηθείς διεθνής ακραίος του ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης, Δημήτρης Ριζόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις».
Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε, ο 26χρονος ακραίος τόνισε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ήρθα σε μία μεγάλη και σεβαστή ομάδα. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», για να προσθέσει: «Φέτος η ομάδα θ΄ αγωνίζεται και στην Ευρώπη, επομένως οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές. Έχουμε, όμως, ολοκληρωμένο ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ν΄ ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ο ΑΡΗΣ θα πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Αναφορικά με την αγωνιστική πορεία του ίδιου, ο ίδιος τόνισε: «Έχω παίξει σε πολλές ομάδες και στην καθεμία από αυτές έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό θα κάνω και τώρα. Εύχομαι με τη σκληρή δουλειά να μπορέσουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in