Χριστόπουλος: «Χωρίσαμε σαν φίλοι με τον Ράντιτς»

Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος δέχθηκε ερωτήσεις από εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και σχετικά με το θέμα με τον Γκάμπριελ Ράντιτς, απάντησε: «Στην ΕΑΠ Λουξ νιώθουμε σαν οικογένεια, τα προβλήματα μας τα λύνουμε με συγκεκριμένο τρόπο και στόχος μας είναι να έχουμε υγεία σε όλα τα επίπεδα. Σχετικά με τον Γκάμπριελ Ράντιτς, προέκυψε ένα θέμα, μια ιδιορρυθμία και χωρίσαμε σαν φίλοι προκειμένου να διαφυλάξουμε την ηρεμία της ομάδας».
«Πολύ δυνατά φιλικά με την Καστελάνα Κροτσέ»
Ο Πατρινός τεχνικός μίλησε και για τα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία όπου την Παρασκευή και το Σάββατο η ΕΑΠ Λουξ θα αντιμετωπίσει την Καστελάνα Κροτσε.
Ο Γιώργος Χριστόπουλος, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουμε στην Μέκκα του βόλεϊ καλεσμένοι Ιταλικής ομάδας. Για πρώτη φορά σε ελληνική ομάδα καλύπτονται όλα τα έξοδα για φιλικούς αγώνες επί ιταλικού εδάφους, κάτι που δείχνει τον σεβασμό και την αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι αυτά τα φιλικά θα είναι ξεχωριστά για την ομάδα μου, θα είναι πολύ δυνατά και επιπλέον θα μας δώσει την δυνατότητα να αυξήσουμε τον βαθμό ομοιογένειας αφού είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε όλοι μαζί εκτός Πατρών».
* Η προετοιμασία της ΕΑΠ Λουξ θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Πέμπτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει με πλοίο για την Ανκόνα της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in