Θετικός ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης

Μία ακόμα φιλική νίκη, την τρίτη στη σειρά, πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΡΗΣ Μαρμούρης κόντρα στον Επίκουρο Πολίχνης αυτή τη φορά, ξεπερνώντας το εμπόδιο του αντιπάλου του με 1-3 σετ (22-25, 25-21, 26-28, 22-25).
Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινοι», παρ΄ ότι ξεκίνησαν καλά και κατέκτησαν με σχετική ευκολία το πρώτο σετ, εντούτοις, στη συνέχεια το σκηνικό του παιχνιδιού ανατράπηκε, με τους παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη να χάνουν το δεύτερο στις λεπτομέρειες.
Στην τρίτη περίοδο, όπως ακριβώς συνέβη στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, το σύνολο του Οικονομίδη βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο, πέτυχε την ολική επαναφορά  και στο τέλος το κατέκτησε το σετ με 28-26. Τέλος, στο τέταρτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας καλά στοιχεία σε άμυνα κι επίθεση, έφτασαν σχετικά εύκολα στην κατάκτησή του.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του ΑΡΗ Μαρμούρη, Γιώργος Οικονομίδης, σχολίασε: «Θέλουμε παιχνίδια στα πόδια μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Σίγουρα, όταν κερδίζει η ομάδα, είμαι ευχαριστημένος. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και σήμερα οι παίκτες μου βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ, ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι», για να ολοκληρώσει: «Στόχος μας είναι να σταθεροποιηθούμε σε κάποια πράγματα. Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ σημαντικά, γιατί «χτίζουμε» πάνω σ΄ αυτά, ενώ οι παίκτες μου δεν τα παρατάνε σε κανένα σημείο, απεναντίας, διεκδικούν όλες τις μπάλες».
Τέλος, να σημειωθεί ότι μοναδικός απών ήταν ο Αντώνης Κοντογιάννης, που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη Δευτέρα θα εξεταστεί  εκ νέου από το γιατρό της ομάδας. Η επόμενη φιλική συνάντηση για τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης και πάλι στο γήπεδο της Πολίχνης.
Επίκουρος (Χαριτωνίδης): Ντίαζ 13(1), Ντίνας 3, Γκιρτζίκης 4(1), Χαριτωνίδης 4(1), Κρουζάεφ 29(1), Κυριακίδης 5(1), Παράσογλου 8(1), Βλασσακίδης (λ-57%)/Αγγελής (λ-60%), Βλαχόπουλος.
ΑΡΗΣ Μαρμούρης (Οικονομίδης):  Δημητριάδης 1, Κιόσης 8, Ριζόπουλος 6(1), Ρουμελιώτης 6, Σαρικείσογλου 18(3), Τακουρίδης 14(2), Τερζής 3(1), Τζελάτη 13, Καψαμπέλης (λ-50%).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in