Στο συνέδριο της FIVB ο Αχιλλέας Μαυρομάτης

Στη Ρώμη βρίσκεται από την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέας Μαυρομάτης, καθώς το προσεχές διήμερο (9-10 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί εκεί το 32ο παγκόσμιο συνέδριο της FIVB.
Από σήμερα, όμως, ξεκινούν οι διεργασίες με ημερίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των εθνικών ομοσπονδιών προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα τεκταινόμενα στον κόσμο του βόλεϊ.
Η καινοτομία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές είναι ότι η ημερίδα (αλλά και το συνέδριο) που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Rome Marriott Park Hotel» θα έχει απευθείας ιντερνετική μετάδοση μέσω του παρακάτω link: http://www.klewel.com/conferences/fivb-congress-2010/

Βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η συζήτηση για την ανάπτυξη του παγκοσμίου βόλεϊ με εναρκτήριο λόγο από τον πρόεδρο της FIVB, Γιζχόνγκ Βέι και θα ακολουθήσει παρουσίαση και ανάπτυξη της φιλοσοφίας από τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της FIVB, κ. Βιθέντε Αρόγιο.
Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διαχείριση του ημερήσιου προγράμματος λειτουργίας των εθνικών ομοσπονδιών και την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in