1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΠΑΠ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ - Με νίκες άρχισαν τα φαβορί

Mε νίκες των φαβορί ξεκίνησε το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Ανδρών 2010-2011. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια Maarle Ανόρθωση επιβλήθηκε με 3-1 σετ του πολύ καλού Chloe's Παφιακού στο «Αφροδίτη». Στους άλλους αγώνες, η κυπελλούχος Pokka ΑΕΚ Καραβά, κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Με το ίδιο σκορ, η Ομόνοια κέρδισε το μαχητικό Διόνυσο όπως και η Νέα Σαλαμίνα την Αναγέννηση Δερύνειας.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Chloe's Παφιακός- Maarle Ανόρθωσις 1-3
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο άφησε ικανοποιημένους του πολλούς φίλους του βόλεϋ που το παρακολούθησαν, η Ανόρθωση επικράτησε του Παφιακού με 3-1 σετ. Στο πρώτο σετ ο Παφιακός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Σέρβο διαγώνιο Σβετοζάρεβιτς, ο οποίος είχε 10/12 επιθέσεις με 6 επιτυχημένες κόντρα επιθέσεις, κατάφερε να να προηγηθεί με 1-0 σετ. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Ανόρθωση, η οποία με όπλο την πίεση στο σερβίς και με το ανέβασμα των Τέρενς (ανέβηκε αισθητά μετά την κίνηση του Πέτρου Κοντού να τον μεταφέρει δίπλα από τον Άνθιμο Οικονομίδη) και Γεωργίου, οι οποίοι ήταν άξιοι συμπαραστάτες του Τσάβες επιθετικά, κατάφερε να αντιστρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και έφθασε σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Τα σετ 25-22, 22-25, 18-25, 23-25.
Chloe's Παφιακός (Ντράγκαν Μιλόσεβιτς): Λιούπισιτς, Ανάσκοφ, Σβετοζάρεβιτς, , Καρεσίου, Κτωρίδης, Τσαγαρίδης Γ., Παπαχριστοδούλου-Λίμπερο (Σαββίδης, Ανθής, Τσαγγαρίδης Α., Κόκκινος)
Maarle Ανόρθωσις (Πέτρος Κοντός): Ιωάννου, Οικονομίδης, Τέρενς, Τσάβεζ, Κοντός Γ., Παπαϊωάννου, Πλατρίτης –Λίμπερο (Κοντός Γ., Χριστοφή, Χριστοφορίδης, Παναγιωτίδης, Πρωτοψάλτης).

Ολυμπιάδα N.- Pokka ΑΕΚ Καραβά 0-3
Η κυπελλούχος και νικήτρια του Σούπερ Καπ Pokka ΑΕΚ Καραβά πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Ακρόπολης επικρατώντας άνετα της Ολυμπιάδας Νεάπολης με 3-0 σετ. (16-26, 16-25, 11-25). Χαρακτηριστικό του αγώνα το ότι οι δύο προπονητές Φίλιππος Κατράνης και Γιούρι Φιλίποφ έδωσαν την ευκαιρία σχεδόν σε όλους τους παίχτες των ομάδων τους να αγωνιστούν.
Ολυμπιάδα Νεάπολης (Φίλιππος Κατράνης): Κατράνης, Φαούτας, Σοφιανός, Φράγκου, Ο.Χομαγιούν, Πάρπας, Βάρδας-Λίμπερο (Αντωνιάδης, Παπαστεριανός, Χαραλάμπους, Πέτρου, Λοϊζου)
Pokka ΑΕΚ Καραβά (Γιούρι Φιλίποφ): Κνέζεβιτς, Κολάς, Μοράλες, Νατόπτα , Γκονζάλεζ, Ευσταθίου, Μιχαήλ-Λίμπερο (Χ΄Δαμιανού, Χ΄Φιλίππου,Ζαχαρία, Παμπακάς)
Νέα Σαλαμίνα-Αναγέννηση 3-0
Η Νέα Σαλαμίνα χωρίς τον Μάρκο Κλοκ στη σύνθεσή της (λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη σεζόν) αλλά με τον δυναμικό διαγώνιο Ζουράβλιεφ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση (ήταν τραυματίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας), επιβλήθηκε της μαχητικής Αναγέννησης Δερύνειας με 3-0 σετ. Καθοριστική η επικράτηση της Σαλαμίνας στο 2ο σετ με 25-23 παρά την προπάθεια των φιλοξενούμενων (έπαιξαν χωρίς τον Βραζιλιάνο Φερρέϊρα) να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ τον αγώνα. Τα σετ 25-18, 25-23, 25-19.
Νέα Σαλαμίνα (Μάρκο Κλοκ): Μπόικοβιτς, Ζουράβλιεφ, Δημητρίου, Αδάμου, Ιωαννίδης, Ιωάννου, Χρίστου-Λίμπερο (Μιχαηλίδης, Χρυσοστόμου)
Αναγέννηση Δερύνειας (Παναγίδης Κώστας): Στέκας, Θόρπ, Κουμής, Ζάνης, Γουϊττον, Αχιλλέως, Παναγιώτου-Λίμπερο.
Ομόνοια-Διόνυσος 3-0
Στο «Λευκόθεο», η Ομόνοια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας του αξιόμαχου Διόνυσου (έφτιαξε ομάδα παρά τα τεράστια προβλήματα) με 3-0 σετ. Για την Ομόνοια δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Σάββας Σάββα (τραυματίας) και Αχιλλέας Πετρακίδης (τιμωρημένος). Τα σετ 25-21, 25-21, 25-18. Στη φωτό πάνω ο Κουβανός Μορένο της Ομόνοιας επιχειρεί καρφί και διασπα΄το διπλό μπλοκ των παικτών του Διόνυσου.
Ομόνοια (Σάρα Τοντόροφ): Μορένο, Γκραντινάροφ, Γιάνκοφ, Αλεξίου, Πετρακίδης Σ., Σπανιάς, Ηρακλέους-λίμπερο (Πολυνείκης, Αποστόλου).
Διόνυσος (Χριστος Παναγίδης): Αχιλλέως Κ., Βαμβατσούλης, Γκόμες, Τόμιτς, Γκάιντις, Ανδρέου, Χαραλαμπίδης-Λίμπερο (Μασιάς, Κανναβιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in