Η 2η «στροφή» στην Α1 γυναικών

Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ανατόλια ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, καλούνται να συνέλθουν άμεσα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που στην 1η αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την ΑΕΚ.
Στις 17:00 ξεκινούν οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Κερατέα και Πανελλήνιος – Μαρκόπουλο. Οι «πράσινες» μετά την επιτυχία τους στο Ρέντη θέλουν να κάνουν το 2x2 κόντρα στην Κερατέα που προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή.

Στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Μαρκόπουλο και ο σύλλογος των Ολυμπιονικών θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση από εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στο Πειραματικό. Αντίθετα, η ομάδα των Μεσογείων επικράτησε της ΕΑΛ στην πρεμιέρα και ψάχνει τη δεύτερη νίκη του.

Στις 19:00, ο Πανιώνιος μετά την κακή εικόνα που παρουσίασε στο Ζηρίνειο και την ήττα που γνώρισε από τον Ηρακλή Κηφισιάς, αυτή τη φορά υποδέχεται το Πειραματικό. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην Α1 την περασμένη εβδομάδα, αλλά τις περιμένει δύσκολο έργο στη Νέα Σμύρνη.

Μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, σειρά παίρνει η 2η αγωνιστική με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει το πρόγραμμα, τους διαιτητές και τους παρατηρητές.

Στη Λάρισα, η ΕΑΛ αντιμετωπίζει στις 19:30 τον Ηρακλή με την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου να θέλει να... ξεχάσει την ήττα στο Μαρκόπουλο. Από την άλλη, οι αθλήτριες του Θανάση Στράντζαλη ξεκίνησαν καλά κόντρα στην Κερατέα και θα προσπαθήσουν να πετύχουν δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.


Τέλος, η αυλαία πέφτει με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς. Η φιλόδοξη φέτος ομάδα του Γιώργου Σαμαρά αναζητά μια ακόμη νίκη απέναντι στις νεαρές, αλλά ελπιδοφόρες παίκτριες του Ζόραν Κόβαζιτς.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο (23/10/10)

Ρέντη 16:00 Ολυμπιακός - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Παπαδόπουλος Β. - Καπάνταης, Παρατηρητής: Καλογεροπούλου)
Μετς 17:00 Παναθηναϊκός - Κερατέα (Κόμπουρας - Οικονόμου)

Πανελληνίου 17:00 Πανελλήνιος - Μαρκόπουλο (Παπαστάμος - Κατσούλης)

Ν. Σμύρνης 19:00 Πανιώνιος - Πειραματικό (Νικολόπουλος - Προκοπίου, Παρατηρητής: Βλασσόπουλος)

Νεάπολης Λαρ. 19:30 ΕΑ Λάρισας - Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Κούτσης – Χαρδαλίδης, Παρατηρητής: Ευθυμίου)

Ιωνικού 20:00 ΑΕΚ - Ηρακλής Κηφισιάς (Τσιμπινός - Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in