Η κλήρωση των ομίλωντης τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών 2011

Πραγματοποιήθηκε στην Πράγα η κλήρωση των ομίλων 1, με την πρωτεύουσα της Τσεχίας να φιλοξενεί τον πιο δυνατό όμιλο (4ο), παρουσία της κατόχου του τίτλου Πολωνίας και των Βουλγαρία, Σλοβακία και Γερμανία.
Η διοργανώτρια Τσεχία είναι στον 2ο όμιλο που θα γίνει στο Κάρλοβι Βάρι, μαζί με τις Ρωσία, Πορτογαλία και Εσθονία. Η άλλη οικοδέσποινα, η Αυστρία, θα παίξει στην έδρα της, τη Βιέννη, κόντρα σε Σερβία, Σλοβενία και Τουρκία, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου. Τέλος, οι μάχες Ιταλίας και Γαλλίας θα συνεχιστούν, καθώς οι δύο ομάδες κληρώθηκαν μαζί (3ος όμιλος στο Ίνσμπρουκ), παίζοντας ακόμα με τις Φινλανδία και Βέλγιο.


Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι:
1ος (στη Βιέννη): Αυστρία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία

2ος (σε Κάρλοβι Βάρι): Τσεχία, Ρωσία, Πορτογαλία, Εσθονία
3ος (στο Ίνσμπρουκ): Ιταλία, Γαλλία, Φινλανδία, Βέλγιο
4ος (στην Πράγα): Πολωνία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Γερμανία

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 και η Βιέννη θα έχει την... τιμή να αναδείξει τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον μεγάλο τελικό της 18ης Σεπτεμβρίου.


Ο πρόεδρος της CEV, Αντρέ Μέγερ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν οι δύο χώρες, με την Αυστρία να έχει ξεκινήσει ένα πρωτοποριακό μάρκετινγκ για να «τραβήξει» την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, καθώς και των οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in