Η παρουσίαση της ΕΑ Πατρών Λουξ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο καφέ-μπαρ Central Mare, η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11.
Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, Γκας Καραγιάννης ο οποίος αφού έκανε μια μίνι ανασκόπηση της περσινής σεζόν, μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας.
Στη συνέχεια ο Γκας Καραγιάννης έκανε αναφορά στους βασικούς άξονες της ομάδας οι οποίοι είναι η διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και οι χορηγοί-υποστηρικτές.
Κ. Θεοδωρόπουλος «Να πετύχει κάτι καλό για την ΕΑΠ και τη πόλη»
Από την σημερινή παρουσίαση απουσίαζε ο πρόεδρος Μανόλης Ρογδάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τον οποίο αντικατάστησε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ο οποίος είπε: «Πρώτα από όλα σας ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ σήμερα, μαζί με τον τεχνικό τιμ επιλέξαμε έμπειρους παίκτες οι οποίοι μαζί με τους νέους παίκτες που έχουμε, εκτιμούμε ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ καλό μίγμα. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα η οποία μπορεί να πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα την φετινή σεζόν. Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούν οι προσδοκίες της διοίκησης ώστε να πετύχουμε κάτι καλό και για την ομάδα και για την πόλη μας».
Ακολούθως παρουσιάστηκε το προπονητικό τιμ και το οποίο εκπροσώπησε ο Β΄ προπονητής Αντώνης Γεράνιος καθώς ο Α΄ προπονητής Γιώργος Χριστόπουλος λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος βρίσκεται στην Αθήνα.
Δηλώσεις από την πλευρά των προπονητών έκανε ο Αντώνης Γεράνιος ο οποίος είπε: «Φτιάξαμε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρούς πατρινούς παίκτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει πολλές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παίδων. Φέτος ήρθε η ώρα τους να παίξουν στην ανδρική ομάδα και να δείξουν τι μπορούν να καταφέρουν και μαζί με αυτούς βέβαια υπάρχουν και έμπειροι έλληνες και ξένοι παίκτες οι οποίοι πιστεύουμε ότι έχουν δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Πιστεύουμε ότι και με την βοήθεια των φιλάθλων και εφόσον έχουμε υγεία, μπορεί στο τέλος να επιτευχθούν οι στόχοι μας».
Στη συνέχεια μίλησε ο team μάνατζερ της ΕΑΠ, Θέμης Πατρινός ο οποίος σημείωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους είναι εδώ, φέτος έχουμε κάνει μια προσπάθεια ώστε τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. Πιστεύω ότι η ομάδα λειτουργεί σε υψηλά στάνταρ και εφόσον είμαστε καλά, τότε μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
Ακολούθως, πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Χάρης Βασιλείου ο οποίος τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ να πετύχει τους στόχους της και τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα, όνειρα για τα οποία αγωνιζόμαστε τα δέκα τελευταία χρόνια».
Ο επόμενος που τοποθετήθηκε, ήταν ο έφορος της ΕΑΠ Λουξ, Τάκης Αντωνόπουλος ο οποίος τόνισε: «Φέτος γίνεται κάτι καλό στο βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ, αυτή η ομάδα δεν είναι πυροτέχνημα, τα περσινά προβλήματα μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο προγραμματισμένο με νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες οι οποίοι εκτιμούμε ότι έχουν δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο. Προσκαλώ τους φίλους της ΕΑΠ Λουξ να έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε επιτυχίες».
Οι χορηγοί της ΕΑΠ Λουξ
Πριν παρουσιαστούν οι παίκτες, ο Γκας Καραγιάννης μίλησε για τους χορηγούς της ΕΑΠ Λουξ οι οποίοι την φετινή περίοδο, που είναι οι εξής:
Ο ΟΠΑΠ, η εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο Super Cargo, η κατασκευαστική εταιρεία MALCO, η εταιρεία αθλητικού υλικού Asics, η κατασκευαστική εταιρεία Βασιλείου Ο.Ε και η εταιρεία ενδυμάτων Δούρος.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η παρουσίαση των παικτών με τους αριθμούς στις φανέλες, που έχουν ως εξής:
1. Γιάννης Μαντέκας,
2. Φερέιρα Ντέιβινσον
3. Νίκος Μακρυγιάννης
4. Δημήτρης Σουλτανόπουλος,
5. Γιώργος Στεφάνου
6. Βασίλης Κουρνέτας
7. Μάκης Λαμπρόπουλος
8. Ροντρίγκο Μοράες
9. Πέδρο Ντορνέλας
10. Ακης Ασπιώτης
11. Γιώργος Κιτσαντάς
12. Φρεντερίκο Σικέιρα
13. Σπύρος Πετούσης
14. Ηλίας Πατρινός
15. Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε την διοίκηση»
Εκ μέρους των παικτών, ο αρχηγός της ΕΑΠ Λουξ, Μάκης Λαμπρόπουλος, είπε: «Από την μεριά μας θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει, είναι προσπάθεια αρκετών ετών, ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς, υγεία σε όλους και να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει, το έχει κάνει τόσα χρόνια αλλά θέλουμε να το κάνει μια ακόμα φορά».

Κουρνέτας: «Να νιώθουμε την ζεστασιά του κόσμου»
Εκτός από τον Μάκη Λαμπρόπουλο, μίλησε και ο πασαδόρος της ΕΑΠ, Βασίλης Κουρνέτας ο οποίος είπε: «Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία, ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση και τους χορηγούς για την βοήθεια τους. Από την πλευρά μου θα ήθελα τον κόσμο κοντά μας, είναι γνωστό ότι αγαπά την ομάδα και έχουμε ανάγκη να νιώθουμε την ζεστασιά μας όλη την διάρκεια της σαιζόν».
* Η διευθύντρια του ΤΑΑ ΕΑΠ Λουξ, Μαρία Βανταράκη παρέδωσε 95 κάρτες στον πρόεδρο του συλλόγου παλαιμάχων, Αχαιών, Θέμης Πατρινός. Οι κάρτες αφορούν όλους τους παλαιμάχους της Αχαΐας και όχι μόνο τους παλαιμάχους από τους «Αχαιούς».
* Ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ «Centro Mare», Παναγιώτης Τεντόπουλος, ανακοίνωσε ότι συμμετέχει και αυτός στην προσπάθεια της ΕΑΠ Λουξ και χορηγήγησε κάρτες στους αθλητές της ομάδας με έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για όλες τις μέρες και ώρες του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in