Κουρνέτας: "Καινούργια ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο Βασίλης Κουρνέτας έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα του βόλεϊ, ενώ γνωρίζει τα ερυθρόλευκα κατατόπια απέξω και ανακατωτά. Άλλωστε, έμεινε πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και οι τοποθετήσεις του γύρω από το τμήμα είναι πάντα προσεχτικές.
Ο πασαδόρος της ΕΑΠ, μίλησε στον “Sentra 103,3” και την εκπομπή “Σέντρα και γκολ” και αναφέρθηκε τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του, που είναι η ομάδα της Πάτρας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, τον οποίο "υπηρέτησε" με τεράστια επιτυχία.
Για την προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας του, είπε: "Το σημαντικό είναι ότι η προετοιμασία μας πάει καλά και δεν έχουμε τραυματισμούς. Σιγά σιγά φτάνουμε στην έναρξη της σεζόν και τα πόδια λύνονται. Θεωρώ ότι τα πρώτα σημάδια είναι καλά. Τα φιλικά είναι ακόμα πιο δύσκολα τον τελευταίο καιρό και αυτά με τον Ολυμπιακό ήταν ό,τι καλύτερο για μας. Θεωρώ ότι η ΕΑΠ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα μετά από την εμπειρία μου στη Ρωσία. Έχω βρει πολύ καλό κλίμα και πιστεύω ότι η ομάδα θα δουλέψει πολύ καλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να κατακτήσει τους στόχους της. Στόχος της ΕΑΠ εδώ και χρόνια είναι να βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της Α1. Σίγουρα. τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά, δεν υπάρχει το μεγάλο ρόστερ των προηγούμενων χρόνων, αλλά θα κοιτάμε έναν - έναν αγώνα και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Για το πως είδε τον Ολυμπιακό στα δύο φιλικά που τον αντιμετώπισε και τα προβλήματα κάποιων ομάδων, τόνισε: “Μπορεί να ακούγονται πολλά ότι οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά τα πάντα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι μια καινούρια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες που είναι παιδιά με ταλέντο. Ίσως ακόμα να μην είναι 100% έτοιμοι αλλά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός απέχει αρκετά από την ομάδα που θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα είναι σίγουρα μια από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in