Νίκη και ρεβάνς για Ολυμπιακό κόντρα σε ΕΑΠ Λουξ

Πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από το πρώτο φιλικό, η ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε το Σάββατο με 3-1 (25-17, 18-25, 25-23, 25-18) την ομάδα της ΕΑΠ Λουξ, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσαν οι δυο ομάδες στην Πάτρα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Στο σημερινό φιλικό κάναμε κάποια λάθη παραπάνω σε σχέση με χθες, δεν είχαμε την φρεσκάδα που έπρεπε και για αυτό χάσαμε από ολυμπιακό. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Από τους παίκτες, ο λίμπερο Γιώργος Στεφάνου, τόνισε: «Όσο περνά ο καιρός γνωριζόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι θετικό. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και αυτό φάνηκε απέναντι στα παιχνίδια με Ολυμπιακό όπου για μένα δείξαμε έντονα στοιχεία ομαδικότητας. Στόχος μας είναι μέχρι την πρεμιέρα να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Αν μπορέσουμε να το συνδυάσουμε με καλά αποτελέσματα, τότε θα είναι ότι καλύτερο».

Από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός Φλάβιο Γκουλίνελι, είπε: «Παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι στο σημερινό φιλικό, είχαμε φρεσκάδα και ήμασταν καλύτεροι σε πολλούς τομείς. Δεν έχει σημασία το σκορ, είμαστε λίγες μέρες όλοι μαζί, περιμένουμε τον Ζέκοφ να μπει στην ομάδα και ελπίζω να είναι σε καλή κατάσταση».

ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 2 (1 άσο), Ροντρίγκο 6 (77% στην υποδοχή), Ασπιώτης 11 (4 μπλοκ, 44% στην υποδοχή), Ντορνέλας 12 (43% στην επίθεση), Σουλτανόπουλος 8 (3 μπλοκ), Κιτσαντάς 12 (3 μπλοκ), λίμπερο ο Στεφάνου με 77%, (Μαντέκας 3, Λαμπρόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Τζούριτς 21 (5 μπλοκ με 38% στην επίθεση), Ανδρεάδης 9 (4 μπλοκ), Ντεσπέιν 7 (64% στην επίθεση), Κραλ 10 ( 2 άσους με 70% στην επίθεση), Φιλίποβ, Γιαμπλόνσκι 14 (1 άσο με 82 % στην υποδοχή), λίμπερο ο Κουζούνης με 70%, (Φράγκος 2, Κοκκινάκης 1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in