Στεφάνου: "Στόχος η νίκη με Πανελλήνιο"

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής βόλεϊ ΟΠΑΠ έχει ξεκινήσει και η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/10), όπου το απόγευμα (19.00) θα υποδεχθεί τον Πανελλήνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Δηλώσεις για το παιχνίδι της πρεμιέρας, έκανε ο λίμπερο της ομάδας, Γιώργος Στεφάνου ο οποίος είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για τους αντιπάλους μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση για τον Πανελλήνιο που θα αντιμετωπίσουμε το Σαββάτο. Πάντως εμείς κοιτάζουμε την δική μας, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις φετινές μας υποχρεώσεις».
Ο Γιώργος Στεφάνου αναφέρθηκε και στους φίλους της ΕΑΠ Λουξ, λέγοντας: «Ελπίζω στο παιχνίδι της πρεμιέρας το γήπεδο να είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας, η παρουσία τους θα μας δώσει έξτρα δύναμη για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ Λουξ ξεκίνησαν την Δευτέρα την προετοιμασία με τον τεχνικό Γιώργος Χριστόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ύστερα και από την ενσωμάτωση και του Βραζιλιάνου ακραίου, Ντα Σίλβα Ντέιβινσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in