Στο φιλέ οι άνδρες

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών 2010-2011 με την αναμέτρηση Παφιακός - Ανόρθωση να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο αγώνας στο Γήπεδο «Αφροδίτη» στην Πάφο θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΡΙΚ 2.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η κυπελλούχος και τροπαιούχος του Σούπερ Καπ ομάδα της ΑΕΚ Καραβά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολυμπιάδα Νεάπολης, η Ομόνοια υποδέχεται το Διόνυσο και η Νέα Σαλαμίνα την Αναγέννηση Δερύνειας.
Η πρωταθλήτρια Ανόρθωση ταξιδεύει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Παφιακό, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Η ομάδα του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς παρουσιάζεται ενισχυμένη με την απόκτηση του «παλιού» διαγώνιου Σβετοζάρεβιτς, του κεντρικού Λιούπισιτς και του πανύψηλου Βούλγαρου ακραίου Ανασκόφ.
Οι προσθήκες των Αντώνη και Γεννάδιου Τσαγγαρίδη όπως και του διεθνούς λίμπερο Μαρίνου Παπαχριστοδούλου φαίνεται ότι δυναμώνουν ακόμα περισσότερο την ομάδα της Πάφου. Η Ανόρθωση θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα στην προσπάθειά της για διατήρηση των κεκτημένων. Απέκτησε τους Λούκας Τσάβεζ, Τέρενς Μάρτιν και Μιχάλη Χριστοφορίση που έχουν ενισχύσει το ρόστερ της «Κυρίας». Α Κ

Οι διαιτητές των αγώνων

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους πιο κάτω διαιτητές, επόπτες, σημειωτές για τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών:

Παρασκευή 29.10.2010

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. - Α.Ε.ΚΑΡΑΒΑ, Γηπ. Ακροπόλεως, ώρα: 8.00μ.μ.
Διαιτητές: Σ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ – Α. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Επόπτες: Γ. ΚΑΙΛΗΣ – Λ. ΛΟΙΖΟΥ
Σημειωτής: Κ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, Βοηθ. Σημειωτής: Ι. ΤΟΦΗΣ

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. Γηπ. «Σπ. Κυπριανού», ώρα: 8.00μ.μ.
Διαιτητές: Σ. ΣΕΡΓΙΟΥ – Α. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Επόπτες: Μ. ΑΝΤΩΡΚΑΣ – Α. ΣΩΖΟΥ
Σημειωτής: Ε. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ, Βοηθ. Σημειωτής: Ε. ΣΙΑΠΑΝΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ Σ., Γηπ. Λευκόθεο, ώρα: 8.00μ.μ.
Διαιτητές: Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ – Χ. ΜΑΙΦΟΣΙΗΣ
Επόπτες: Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Σημειωτής: Σ. ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ, Βοηθ. Σημειωτής: Χ. ΚΚΕΛΗ

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, Γηπ. Αφροδίτη, ώρα: 8.00μ.μ. (ΡΙΚ2)
Διαιτητές: Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Φ. ΠΕΤΡΟΥ
Επόπτες: Κ. ΑΓΑΠΙΟΥ – Μ. ΛΕΩΝΙΔΟΥ
Σημειωτής: Γ. ΦΛΟΥΡΗ, Βοηθ. Σημειωτής: Ν. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in