Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Επίκουρος ISS 3-1

Οι παίκτες του Γιώργου Οικονομίδη αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 τελικά κατάφεραν να περάσουν στην αντεπίθεση και να πανηγυρίσουν τη νίκη στο κλειστό των Βασιλικών. Ένα κλειστό των Βασιλικών, όπου έδωσαν βροντερό παρών οι φίλαθλοι των «κιτρίνων» και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη.
Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του ο Γιώργος Οικονομίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Να μου επιτρέψετε να σχολιάσω πως η νίκη ήταν από τους παίκτες για τους παίκτες. Κοπιάσανε πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με δύσκολες συνθήκες που προετοιμάστηκε η ομάδα. Σημαντική νίκη για τη συνέχεια».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Επίκουρου Κώστας Χαριτωνίδης είχε να πει: «Δεν είχαμε σταθερή απόδοση από κάποιους βασικούς μας παίκτες. Αν δεν φέρεις το αποτέλεσμα το καλό θα χάσεις. Κάναμε αρκετές κόντρα επιθέσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι στόχοι μας είναι άλλοι από τον Άρη. Θέλουμε να σωθούμε και να εδραιωθούμε στην Α1 χωρίς τυμπανοκρουσίες, αφού δεν μας το επιτρέπει και η ομάδα».
Ξέσπασε ο Ρουμελιώτης
«Έχουν ακουστεί πολλά για την ομάδα μας που δεν έχει ξένους παίκτες στη σύνθεση της και πως φέτος δεν έχει στόχους. Καλό θα είναι αυτοί που τα λένε να δούνε πρώτα να σωπάσουν και μετά να κρίνουν. Κόντρα στον Επίκουρο που έχει τέσσερις ξένους στη σύνθεση του παίξαμε πολύ καλύτερα και ας ήμασταν επτά Έλληνες», δήλωσε ο ηγέτης του Άρη.
Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε επτά Ελληνόπουλα που κάνουν το χαβαλέ τους και παίζουν στον Άρη. Να ξέρουν όλες οι ομάδες ότι θα ματώσουν για να μας κερδίσουν, ειδικά στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον Άρη στα ψηλά».
Άρης (Οικονομίδης): Κιόσης, Τερζής, Ρουμελιώτης, Σαρικεϊσογλου, Ριζόπουλος, Τακουρίδης, Σάμαρτζιτς (λ), Δημητριάδης, Κοντογιάννης.
Επίκουρος (Χαριτωνίδης): Γκιρτζίκης, Ντίαζ, Κρουζάγιεφ, Μορέλο, Βοίνεα, Χαριτωνίδης, Βλασακίδης (λ), Κυριακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in