Νέα νίκη για το Ανατόλια με 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς

Μετά την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, το Ανατόλια πέτυχε και δεύτερη, αυτή τη φορά με 3-0 επί του Ηρακλή Κηφισιάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
Και αν στο πρώτο σετ το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο μεγαλύτερο μέρος και τις γηπεδούχες να επικρατούν με 27-25, το δεύτερο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος.
Το Ανατόλια έχοντας την ψυχολογία υπέρ του πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το δεύτερο σετ, αφού μετά το 14-12, έφτασε στο τελικό 25-13!
Στο τρίτο σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε 15-10 και 19-12, αλλά εκείνη της Κηφισιάς έκανε τη δική του αντεπίθεση μειώνοντας σε 22-19. Οι γηπεδούχες, όμως, όπως και στο πρώτο σετ, στους τελευταίους κρίσιμους πόντους ήταν πιο ψύχραιμες και έφτασαν στο 25-23.
Να σημειωθεί ότι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, η Ελπίδα Τικταπανίδου παρέλαβε το βραβείο της MVP που κατέκτησε στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ανατόλια (Κοκκίνου): Γεωργακοπούλου 6, Κιόση 12, Παρασκευοπούλου 6, Γιάνεβα 8, Βουτσά 1, Τικταπανίδου 12, Βλάχου (λ.), Τζίμου.
Ηρακλής Κηφισιάς (Κόβαζιτς): Ιβάνοβα 6, Λαμπρούση 2, Νιμικού 13, Καραγκούνη 7, Γιώτα 3, Κουντουρά 1, Παπαδοπούλου (λ.), Γλύκα, Καβαδία.
* Λόγω τεχνικού προβλήματος τα πλήρη στατιστικά του αγώνα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in