Πρεμιέρα με ήττα για Ολυμπιακό

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπουντβάνσκα Ριβιέρα στην πρεμιέρα του φετινού C.E.V. Champions League.
Οι ερυθρόλευκοι κόντραραν τους γηπεδούχους μόνο στο πρώτο σετ, στο οποίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 21-19 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το κατακτήσει. Τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο σετ της αναμέτρησης η ομάδα από το Μαυροβούνιο οδηγούσε συνεχώς το σκορ και δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση.
Στα λάθη της ομάδας μας εστίασαν τις δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Παύλος Κουζούνης. «Δίκαια νίκησε η Μπούντβα. Παρουσιαστήκαμε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μας βγήκε τίποτα στο παιχνίδι και κάναμε πολλά και εύκολα λάθη» είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής διαγώνιος και ο λίμπερο των ερυθρολεύκων πρόσθεσε:
«Πρέπει να δούμε όλα τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι και μέσα από τις προπονήσεις να τα διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο για αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο αλλά εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Επίσης, έπεσε αδικαιολόγητα η ψυχολογία μας μετά το πρώτο σετ. Χάνοντας το πρώτο σετ ποτέ δεν σημαίνει ότι χάνεται και το παιχνίδι».
Τα σετ: 27-25, 25-21, 25-20.
Μπουντβάνσκα Ριβιέρα: Πέτκοβιτς 4, Γιούρισιτς 6, Ρενόβιτσα 10, Κούπκοβιτς 9, Σαφράνοβιτς 7, Μάρκοβιτς 7, Σκορτς λ. 63%.
Ολυμπιακός: Ντεσπέιν 16, Γιαμπλόνσκι 5, Ζέκοφ 2, Κραλ 10, Ανδρεάδης 7, Τζούριτς 11, Κουζούνης λ. 64%/ Φράγκος, Ζάρεκ.

*Στο άλλο παιχνίδι του Γ' Ομίλου η Μπλεντ επικράτησε εκτός έδρας της Γιαστρέμπσκι με 3-1 σετ.
*Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου με τις εξής αναμετρήσεις: Ολυμπιακός - Γιαστρέμπσκι(κλειστό Ρέντη, 19:30) και Μπλεντ - Μπουντβάνσκα Ριβιέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in