Προύσαλης: «Για την νίκη στην Πάτρα»

Η ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες είναι ανεβασμένη στον Ηρακλή και πλέον οι κυανόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση της Πάτρας (20/11). Ο Κώστας Προύσαλης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και την παρουσία του κόσμου, μετά την λήξη της περσινής τιμωρίας.
«Ο κόσμος είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς και τον θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Αλλιώς είναι να παίζεις με τους φίλαθλους στο πλευρό σου και αλλιώς με άδειες κερκίδες. Επίσης ξέρουμε ότι με αυτόν μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα γιατί είναι ο παίχτης που μας δίνει  δύναμη σε κάθε αγώνα με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί και μας ανεβάζει την ψυχολογία. Εμείς με την σειρά μας θα πρέπει να  του δώσουμε χαρές γιατί το αξίζει», τόνισε αρχικά ο διεθνής πασαδόρος, ενώ για την συνέχεια ανέφερε:
«Καταφέραμε και κάναμε το δύο στα δύο και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με την Πάτρα, η οποία είναι καλή και δύσκολη ομάδα. Εμείς όμως είμαστε Ηρακλής και πρέπει να κατεβούμε και να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in