Χριστόπουλος: «Κρύβει κινδύνους, θέλουμε τη νίκη»

Μια μέρα έχει απομείνει για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης, θα υποδεχτεί στο «Δ. Τόφαλος», την ΑΕ Καραβά, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Challenge Cup.
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Η Ευρώπη αποτελεί δέλεαρ για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς όπου παρά τα προβλήματα μας, παραμένουμε δυνατοί και θέλουμε τη νίκη με την ΑΕΚ Καραβά. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί αλλά το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από την αρχή ως το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί την φετινή ευρωπαϊκή μας πορεία».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της ΕΑΠ την Τρίτη θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με
απογευματινή προπόνηση από την οποία θα απουσιάσει ο Γιώργος Κιτσαντάς που κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Ακης Ασπιώτης ο οποίος υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο.
Η 12αδα της ΕΑΠ Λουξ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Καραβά είναι η εξής: Φερέιρα Ντέιβινσον, Φρεντερίκο Σικέιρα, Πέδρο Ντορνέλας, Ροντρίγκο Μοράες, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Γιάννης Μαντέκας, Μάκης Λαμπρόπουλος, Σπύρος Πετούσης, Νίκος Μακρυγιάννης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.


• Το βράδυ της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το τεχνικό μίτινγκ ανάμεσα στις ομάδες και τον αλυτάρχη της αναμέτρησης.

• Τα εισιτήρια του αγώνα της ΕΑΠ Λουξ με την ΑΕΚ Καραβά θα κοστίζουν 5 ευρώ και την αναμέτρηση θα «σφυρίξουν» ο Σέρβος Στάνισλαβ Μονόλοβιτς και ο Ισραηλινός Γιούσεφ Νιμ.

Προβάρει το ευρωπαϊκό της «κοστούμι» η ΕΑΠ Λουξ

Στo πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας που έχουν συνάψει εδώ και λίγες μέρες η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ με την πατρινή εταιρεία ρούχων, Dur A.E., παίκτες της βρέθηκαν την Δευτέρα στο κεντρικό κατάστημα (Μαιζώνος και Αγίου Νικολάου) της εταιρείας, για να κάνουν τις απαραίτητες πρόβες.

Τις επόμενες μέρες οι παίκτες και το τεχνικό team της ΕΑΠ Λουξ, θα παραλάβουν τον ρουχισμό της από την DUR A.E. τον οποίο θα φορούν σε όλους τους αγώνες όχι μόνο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αλλά και στην Ελλάδα όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλες τις μεγάλες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in