Η Champion Επίσημος Υποστηρικτής της Α1 Γυναικών

H Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Champion, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο του Επίσημου Υποστηρικτή της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Με τον τρόπο αυτό η Champion όχι μόνο δηλώνει πιστή στο ραντεβού της με τον χώρο του βόλεϊ, αλλά επεκτείνει την ήδη επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2006 και συνεχίζεται με την επίσημη χορηγία αθλητικής ένδυσης των Εθνικών ομάδων.
Για πρώτη φορά, όμως, η Champion μπαίνει τόσο δυναμικά και στο κορυφαίο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γυναικών, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης και προβολής του αθλήματος.

Με Ευρωπαϊκή έδρα στην Ιταλία, προϊοντικό σχεδιασμό και ανάπτυξη στη Φλωρεντία, η Champion είναι πρωτοπόρος Εταιρεία σχεδιασμού, εμπορίας και διανομής αθλητικού υλικού, ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ σε πάνω από 45 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Τα προϊόντα της Champion πωλούνται μέσα από ένα δίκτυο διανομής σημείων λιανικής, που περιλαμβάνει πάνω από 200 Champion Stores, και ντύνουν τόσο ερασιτεχνικές όσο και επαγγελματικές ομάδες.

Η διακεκριμένη Μάρκα Champion, χρονολογείται από το 1919, και χαρακτηρίζεται από την Αμερικάνικη κληρονομιά και φήμη για καινοτόμα και ανθεκτικά προϊόντα που προορίζονται για αθλητές και αθλήτριες αλλά και για ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο για μεγάλη ποικιλία αθλημάτων.

Προϊοντικά η Εταιρεία επικεντρώνεται στην αγορά της ένδυσης, τόσο της τεχνικής αθλητικής (Team Uniform) όσο και της αθλητικής – lifestyle και casual ένδυσης τα οποία διαθέτει μέσα από το δικό της δίκτυο καταστημάτων ‘Champion stores’ αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και τα προϊόντα της Champion θα βρείτε στο website της εταιρείας: www.champion-eu.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in