Την Δευτέρα (20/12) η κλήρωση των Κυπέλλων

Την Δευτέρα (20/12) στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α’ φάσης στα Κύπελλα Ελλάδος ανδρών και γυναικών. Για την ανάδειξη των Κυπελλούχων θα πραγματοποιηθούν τέσσερις φάσεις.

Στις γυναίκες οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι τέσσερις φάσεις έχουν ως εξής: Η Α’ φάση την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011, η Β’ φάση την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, η Γ’ φάση την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 και η Δ’ φάση ( Τελικός) το Σάββατο 16 Απριλίου 2011.
Αντίθετα, στους άνδρες οι ημερομηνίες διεξαγωγής των φάσεων δεν είναι ακόμη γνωστές, παρά μόνο η ημέρα του τελικού που έχει οριστεί για το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011.
Αναλυτικά το σύστημα διεξαγωγής σε άνδρες και γυναίκες:
Α’ φάση
Με κλήρωση στην οποία συμμετέχουν και οι δώδεκα (12) ομάδες που λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (ανδρών - γυναικών), θα προκριθούν τέσσερις (4) ομάδες στη Β’ φάση και με κλήρωση θα χωριστούν τέσσερα ζευγάρια. Οι νικητές αυτών των αγώνων θα προκριθούν στη Β’ φάση.
Β’ φάση
Θα συμμετάσχουν οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας από την Α’ φάση και οι τέσσερις (4) νικητές των αγώνων της Α’ φάσης. Με κλήρωση θα χωριστούν οι ομάδες σε τέσσερα (4) ζευγάρια. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην Γ’ φάση.
Γ’ φάση
Θα συμμετάσχουν οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας από τη Β’ φάση. Με κλήρωση θα χωριστούν οι ομάδες σε δύο (2) ζευγάρια. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην Δ’ φάση.
Δ’ φάση - Τελικός αγώνας
Οι δύο (2) ομάδες που προκρίθηκαν θα δώσουν αγώνα για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Ο τόπος διεξαγωγής θα γίνει εγκαίρως γνωστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in