Για το «διπλό» στο Ούλου η ΕΑ Πατρών

Στην πόλη Ούλου της Φινλανδίας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης, η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ η οποία το απόγευμα (18.30) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την Σαν Ούλου, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της γ΄ φάσης του Challenge Cup.
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: Το παιχνίδι στο Ούλου είναι μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς, αφενός λόγω της κόπωσης του ταξιδίου και αφετέρου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που θα αντιμετωπίσουμε εκεί. Παρ’ όλα αυτά ο δικός μας στόχος παραμένει ίδιος, να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup».

Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ «πέταξε» το πρωί της Τρίτης για την Φινλανδία και η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Φερέιρα Ντέιβινσον, Φρεντερίκο Σικέιρα, Πέδρο Ντορνέλας, Ροντρίγκο Μοράες, Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Ακης Ασπιώτης, Γιάννης Μαντέκας και Παναγιώτης Παπαδόπουλος ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Χάρης Βασιλείου.

* Το παιχνίδι ανάμεσα στην Σαν Ούλου και την ΕΑΠ Λουξ θα διευθύνουν ο Ισραηλινός Λέιφουν Χαρντρσόν και ο Ελβετός Γιοχαν Μάγκνουσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in