«Καθαρή» νίκη της ΕΑΠ Λουξ και πρόκριση


Με τον Βραζιλιάνο Ντα Σίλβα Ντείβινσον να είναι ο κορυφαίος με 21 πόντους και τους «μικρούς» Ασπιώτη, Μακρυγιάννη να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ νίκησε εντός έδρας με 3-0 (25-19, 25-22, 26-24) σετ την Σαν Ούλου, στο δεύτερο παιχνίδι της γ΄ φάσης του Challenge Cup και πήρε  την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Πρώτα από όλα θέλω εκ μέρους όλης της ομάδας να αφιερώσω αυτή τη νίκη στην ομάδα της ΑΕ Καραβά με την οποία είμαστε πλέον αδελφά σωματεία. Στο αγωνιστικό μέρος, κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προσπάθησαν να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες ενόψει των επόμενων αγών και σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Από τους παίκτες, ο Βασίλης Κουρνέτας, είπε: «Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν πιστεύω ότι δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα και δίκαια προκριθήκαμε. Πλέον κοιτάζουμε και πάλι το ελληνικό πρωτάθλημα».

ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Μαντέκας 6, Σουλτανόπουλος 7, Ντορνέλας 13, Κουρνέτας 3 (1 άσο), Ντέιβινσον 21 (1 άσο), Σικέιρα 5, λίμπερο ο Στεφάνου με 58% (Ασπιώτης 4, Ροντρίγκο 2, Λαμπρόπουλος, Μακρυγιάννης 1).
ΣΑΝ ΟΥΛΟΥ (Κουρτίλα): Καρνέι, Μάλινεν 4, Μπριτς 14, Αχο 9, Χακάλα, Κανγκασκόκο 5, λίμπερο ο Ραχάλα με 68% (Κάρεντ, Παρκισενιεμι 4 με 2 άσους, Σορβόλα 3, Χεικίλα).

* Ο επόμενος αντίπαλος της ΕΑΠ Λουξ στο Challenge Cup θα είναι η Ρουμάνικη Ουνιρέα Ντεζ η οποία προκρίθηκε με δυο νίκες επί της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in