Συνέχεια αύριο με τέσσερις αναμετρήσεις

Τέσσερις αγώνες διεξάγονται αύριο για την 9η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, με το ενδιαφέρον να είναι στραμένο στην Πάτρα, όπου η ΕΑΠ Λουξ υποδέχεται την Λαμία.
"Οι αναμετρήσεις με την Λαμία είναι πάντα αμφίρροπες και ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί των πετυχημένων αποτελεσμάτων και ταυτόχρονα να κάνουμε ένα δώρο στους εαυτούς μας για τις γιορτές", είπε ο Ροντρίγκο Αρούντα.

Οι Αχαιοί δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με την Λαμία που θα αγωνιστεί και σ' αυτό το ματς χωρίς τον τραυματία Μπράνκο Ρόλιτς.

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες κι έτσιόπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε βαθμός μετράει πάρα πολύ, οπότε κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά", πρόσθεσε ο λίμπερο της Λαμίας Δημήτρης Γκαράς ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα. "Αυτά έχει η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή. Θα χαρώ που θα δω γνώριμα πρόσωπα, αλλά θέλω να βοηθήσω τη Λαμία να φτάσει στη νίκη".

Στο κλειστό της Πολίχνης ο Επίκουρος ISS υποδέχεται τον Ολυμπιακός με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικά βαθμολογικά κίνητρα.

"Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, αλλά ξέρουμε πως αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, είμαστε σε θέση να κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό. Εντός έδρας παίζουμε καλύτερα και η ομάδα ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα για να ανέβει ψυχολογικά", τόνισε ο Γιάννης Κυριακίδης, ενώ ο Γιώργος Παπάζογλου σημείωσε: "Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να μην ξγελεαστούμε από την κακή εικόνα που έχει δείξει ο Επίκουρος, για να μπορέσουμε να κάνουμε καλές γιορτές".

Πολύ σημαντική είναι και η αναμέτρηση και αυτή που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της Κυψέλης με αντιπάλους τον Πανελλήνιο και τον ΑΟ Κηφισιάς.

"Είμαστε καλά και θα το διεκδικήσουμε το παιχνίδι αφού είναι μία από τις τελευταίες μας ευκαιρίες και η Κηφισιά μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Σαφέστατα ο αντίπαλος μας είναι πιο έμπειρος, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά εφόσον καρατήσουμε την τακτική μας έχουμε ελπίδες", δήλωσε ο προπονητής του ΠΓΣ Γιώργος Κλαρούδας...

Στον ΑΟΚ ο Σωτήρης Δρίκος δεν υπολογίζει τον Κώστα Ιωάννου (ενοχλήσεις στο πέλμα), ενώ ο Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς θα είναι στην αποστολή, αλλά όπως και εναντίον του Επίκουρου αρχικά θα είναι στον πάγκο. "Για εμάς είναι δύσκολο να έχουμε παιχνίδια Κυριακή - Τετάρτη. Το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη", σημείωσε ο κ.Δρίκος.

Τέλος στην Θεσσαλονίκη έχουμε ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι με τον Αρη Μαρμούρης ΑΕ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

"Ο Απόλλων είναι μια πολύ μαχητική ομάδα όπως έχει φανεί στα προηγούμενα παιχνίδια του, το παιχνίδι θέλει προσοχή, αλλά για εμάς είναι απαραίτητη η κατάκτηση των τριών βαθμών", είπε ο Γιώργος Οικονομίδης ο οποίος την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Μάρκο Σάμαρτζιτς (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο).

Προβλήματα όμως υπάρχουν και στον Απόλλωνα, αφού ο Χρήστος Πάτρας δεν υπολογίζει στους δύο διαγώνιους της ομάδας Εμερσον Ισαχάρ (πρόβλημα στον ώμο), Ζλάτιν Γκεοργκίεφ (λουμπάγκο) και λογικά θα χρησιμοποιήσει σ' αυτή την θέση τον Πλάμεν Νταγκίεφ.

"Εχουμε προβλήματα, έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον Αρη, αλλά και σ' αυτό το ματς θα διεκδικήσουμε το καλύτερο", δήλωσε ο πασαδόρος του Απόλλωνα Θοδωρής Μποζίδης.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:

ΕΑΠ, 18.00 (Novasports): ΕΑ Πατρών Λουξ - ΓΣ Λαμία (Ράπτης, Ρουσάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος)
Βασιλικών, 18.00: Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Απόλλων Καλαμαριάς (Δεληκωστίδης, Αμασιάδης, παρατηρητής διαιτησίας: Κάλλης)
Πολίχνης, 19.00: Επίκουρος ISS - Ολυμπιακός (Γεωργιάδης, Βασιλείαδης, παρατηρητής διαιτησίας: Παναγής)
Πανελληνίου, 19.00: Πανελλήνιος ΓΣ - ΑΟ Κηφισιάς (Γεωργουλέας, Βαρθαλίτης, παρατηρητής διαιτησίας: Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in