Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός

Την ήττα με 3-0(25-23, 25-20, 25-22) γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Γιαστρέμπσκι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γ Ομίλου του CEV Champions League. «Κάναμε μία καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και βάσει της απόδοσής μας πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στον Παύλο(Κουζούνη) που έπαιξε πολύ καλά σε μία άγνωστη για αυτόν θέση έχοντας ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο 24ωρο από πυρετό. Εν κατακλείδι κρατάμε την ικανοποίηση από την απόδοση και συνεχίζουμε τη δουλειά» δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Καλμαζίδης.
Ο Παύλος Κουζούνης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πασαδόρος είπε: «Δεν είχα καθόλου άγχος και ευχαριστήθηκα πραγματικά το παιχνίδι. Ελπίζω να μην δυσκόλεψα τους συμπαίκτες μου. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι».
Γιαστρέμπσκι(Μπενάρντι) : Ντίβις 13, Λόματζ 2, Πολάνσκι 6, Γκαβρισέβσκι 5, Χάρντι 7, Γκασπαρίνι 15, Ρούσεκ λ. 56%/ Παβλίνσκι, Παγιάκ.
Ολυμπιακός(Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 10, Γιαμπλόνσκι 5, Κραλ 12, Ανδρεάδης 2, Κουζούνης 2, Τζούριτς 12, Σωτηρίου λ. 53%/ Φράγκος 2, Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in