Λύγισε στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός

Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός. Παρά την απουσία του βασικού διαγωνίου (τραυματισμός Τζούριτς) και με πασαδόρο τον Μενέλαο Κοκκινάκη(ακραίος - λίμπερο) οι πρωταθλητές Ελλάδας κοίταξαν στα μάτια την Μπούντβα και τελικά ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι για τους φιλοξενούμενους ο αγώνας ήταν τελικός καθώς μόνο με νίκη διατηρούσαν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ως δεύτεροι ή ως η καλύτερη 3η ομάδα των ομίλων.
Τα σετ: 26-24, 17-25, 25-17, 28-30, 6-15.
Ολυμπιακός(Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 26, Γιαμπλόνσκι 9, Σωτηρίου 14, Κραλ 17, Ανδρεάδης 5, Κοκκινάκης 5, Κουζούνης λ.66%/ Φράγκος, Σζάρεκ, Παπάζογλου.
Μπούντβα(Βούκοβιτς): Πέτκοβιτς 2, Γιούρισιτς 7, Τσούπκοβιτς 23, Μπιριμπάντι 13, Σαφράνοβιτς 18, Μάρκοβιτς 8, Σκορτς λ. 68%/ Τσουκ 2, Ρενόβιτσα 6, Τσάτσιτς.
Δηλώσεις....
Γιάννης Καλμαζίδης: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο πλήρης από εμάς. Είναι πολύ ευχάριστο που παρά τα τόσα προβλήματα δείξαμε και στο σημερινό παιχνίδι ένα πολύ καλό πρόσωπο».
Ρολάντο Ντεσπέιν : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έγινε ακόμα δυσκολότερο καθώς παίξαμε με πασαδόρο τον Μενέλαο ο οποίος είναι λίμπερο. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι καθώς στους κρίσιμους τελευταίους πόντους χρειάζεσαι έναν έμπειρο πασαδόρο. Πάντως όλοι οι συμπαίκτες μου έδωσαν τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».
Μενέλαος Κοκκινάκης: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, παρά τα προβλήματα των απουσιών. Κρατάμε την εμφάνιση και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο Ελληνικό πρωτάθλημα».
Βέζελιν Βούκοβιτς (προπονητής Μπούντβα): «Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουνε να τελειώσουν όλα τα παιχνίδια προκειμένου να δούμε αν θα προκριθούμε στην επόμενη φάση».
Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς : «Αιφνιδιαστήκαμε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς τον Δημήτρη Τζούριτς και χωρίς πασαδόρο, μετά την φυγή του Ζέκοφ. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι από την νίκη και θα περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να δούμε αν προκριθήκαμε ή όχι».
Πηγή:www.olympiacos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in