Κυριακή στην Παιανία...

Μίνι μετακόμιση στο «Σπίτι του βόλεϊ» περιλαμβάνει την Κυριακή το πρόγραμμα της Ε.Ο.ΠΕ.. Στο πλαίσιο της προπόνησης της Εθνικής γυναικών με την παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζιοβάνι Καπράρα, η Παιανία θα αποτελέσει και τόπο συνεδρίασης των επιτροπών της Ομοσπονδίας.
Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Ελληνική Ομοσπονδία.

Στις 16:30, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τους συναδέλφους του στην Α1 γυναικών για να συζητήσουν θέματα προετοιμασίας της Εθνικής. Μία ώρα αργότερα (17:30), θα γίνει η προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Επίσης, για πρώτη φορά στο κλειστό της Παιανίας θα συνεδριάσουν και οι Επιτροπές Ανάπτυξης, Εθνικών Ομάδων και Εκτελεστική με ώρα έναρξης στις 15:00.

Έξτρα κλήσεις του Καπράρα

Στο μεταξύ, ο κ. Καπράρα κάλεσε και τις Καραγκούνη Παναγιώτα, Λαμπρούση Γεωργία (ΓΣΚ Ηρακλής), Ιχτιάρη Ελένη (ΓΣ Κερατέας) στην προπόνηση της Κυριακής. Επίσης κλήθηκαν και οι αθλήτριες Κουτουξίδου Νικολέττα και Παπαγεωργίου Φωτεινή (ΑΕΚ Αθηνών) για συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό στην Παιανία. Οι αθλήτριες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεν έχουν κληθεί για προπόνηση, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της Δευτέρας στο Μετς.

Οι αρχικές κλήσεις του Καπράρα: Γιακούμπ Αριστέα (Γ.Σ. Ηρακλής), Κοσμά Σοφία, Τσίμα Ευγενία, Κονόμη Αρετή (Α.Ο. Μαρκοπούλου), Σκόνδρα Ζωή-Αικατερίνη, Κωνσταντινίδου Αλίκη (ΣΑ Πειραματικού), Γιώτα Αικατερίνη, Ιβάνοβα Ίζαμπελ, Νομικού Μαρία, Κουντουρά Ελένη (Γ.Σ.Κ. Ηρακλής), Βουτσά Χριστίνα (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Μουζάκη Νίκη (Γ.Σ. Πανελλήνιος), Χαντάβα Ευαγγελία, Κυριακίδου Ευαγγελία (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.).

Ο κ. Καπράρα θα αναχωρήσει για την Ιταλία το απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in