Μπλοκ των διαιτητών στα Δωδεκάνησα

  • «Μπλοκ» από τους διαιτητές

Μπορεί τα πρωταθλήματα της Δωδεκανήσου, σε ό,τι αφορά το βόλεϊ σάλας, να βρίσκονται σε εξέλιξη, ίσως όμως να μην είναι ανάλογη η συνέχεια. Και ο λόγος... το βέτο που θέτουν οι διαιτητές σε ό,τι αφορά την οικονομική τους συναλλαγή με την Ομοσπονδία.
Σ’ αυτήν την περίπτωση οι διαιτητές του Συνδέσμου βόλεϊ στην Δωδεκάνησο έχουν δίκιο καθώς τους οφείλονται ακόμα μερικές χιλιάδες Ευρώ από προηγούμενες διοργανώσεις. Η Τοπική Επιτροπή για τον σκοπό αυτό έστειλε ακόμα και πριν από μερικές μέρες καταστάσεις και προϋπολογισμούς με φύλλα αγώνα παρελθόντων πρωταθλημάτων προκειμένου να μεριμνήσει για τον σκοπό αυτό η ΕΟΠΕ και να στείλει τα χρήματα τους.
Οι διαιτητές της Δωδεκανήσου όχι μόνο δεν πήραν τα παλιά οφειλόμενα αλλά δεν ανταμείφθηκαν ακόμα και για τα ματς που σφύριξαν από το ξεκίνημα των τοπικών πρωταθλημάτων. Με το δίκιο τους χθες παρουσιάσθηκαν στην Τοπική Επιτροπή και δήλωσαν πώς αν μέχρι την Τετάρτη δεν υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα αυτό, θα απέχουν από τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων.

Πηγή : εφημερίδα Ροδιακή, Άρθρο του Νικήτα Κουσκούση

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=80625&catid=1&subcatid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in