Νίκη της ΕΑΠ Λουξ στη Ρουμανία

Με το «δεξί» ξεκίνησε το 2011 η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ η οποία νίκησε στη Ρουμανία με 3-1 (25-23,25-14, 21-25, 25-20) την Ουνιρέα Ντεζ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του Challenge Cup και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Αν και δεν βρεθήκαμε σε πολύ καλή μέρα πήραμε τη νίκη μέσα στην Ρουμανία και κάναμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήμασταν καλοί στα δυο πρώτα σετ, μετά το 2-0 χαλαρώσαμε και παρασυρθήκαμε από το ρυθμό της Ουνιρέα αλλά στο τέταρτο σετ ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση».
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας, Σικέιρα, Σουλτανόπουλος, Ντορνέλας, Ντέιβινσον, Μαντέκας, λίμπερο ο Στεφάνου, (Παπαδόπουλος, Ασπιωτης).
* H αποστολή της ΕΑΠ Λουξ θα αναχωρήσει απο το Κλουζ της Ρουμανίας το μεσημέρι (15.45) της Πέμπτης και αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα το βράδυ της ίδιας μέρας.
* H ρεβάνς ανάμεσα στις δυο ομάδες θα γίνει στην Πάτρα, στις 12 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in