Greek Volley - PAOK vs Olympiakos 0-3

Ντέρμπι στα χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση στο κλειστό του ΠΑΟΚ, όπου ο Ολυμπιακός καθοδηγούμενος από τον εκπληκτικό Δημήτρη Τζούριτς κέρδισε με 3-0, πήρε ρεβάνς για την ήττα που είχε γνωρίσει στο ματς του πρώτου γύρου και άφησε για πρώτη από την αρχή της σεζόν εκτός πρώτης τετράδας τον Δικέφαλο.
Ο Ολυμπιακός σε όλα τα σετ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή του ΠΑΟΚ, κάνοντας εύκολη τη δική του δουλειά στο μπλοκ, ενώ και σ' αυτό το ματς ο Ντίμα Φιλίποφ ήταν εξαιρετικός στο μοίρασμα του παιχνιδιού.
Ο ΠΑΟΚ (που είδε τον κορυφαίο του παίκτη φέτος Μάρκο Μπόγιτς να κάνει τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση) μόνο στο β' σετ φάνηκε κάπως όταν κατάφερε να μειώσει στον πόντο (19-20), αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με ένα νέο σερί κάνοντας το σκορ 19-23, χωρίς να συναντήσει άλλες δυσκολίες...
«Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πολύ σοβαρός και δεν έκανε λάθη, ενώ εμείς όχι μόνο δεν αρπάξαμε την ευκαιρία αλλά φανήκαμε αδικαιολόγητα αγχωμένοι. Έπρεπε να παίξουμε πιο ελεύθερα κι ενώ περιμέναμε πως και πως αυτό το ματς η εικόνα μας ήταν πολύ άσχημη. Μένει η πικρία ότι δεν παλέψαμε όπως μπορούσαμε, αφού κάναμε πολλά λάθη και δεν δείξαμε εικόνα ομάδας. Δεν έχει κριθεί όμως τίποτα ακόμη αφού μόλις τώρα ξεκίνησε ο β' γύρος και μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση», δήλωσε μετά το ματς ο κεντρικός του Δικεφάλου Νίκος Καραγιάννης.
«Όπως και με τον Παναθηναϊκό έτσι και σήμερα όλη η ομάδα έπαιξε καλά κι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Τζούριτς για να προσθέσει με νόημα: «Παρά τα προβλήματα μας παίξαμε και πάλι καλά κι όπως έχω ξαναπεί εμείς οι παίκτες έχουμε στόχους, αλλά πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να προχωρήσουμε. Η σημερινή νίκη είναι πραγματικά μεγάλη αφού είχαμε ανάγκη τους βαθμούς και συνεχίζουμε».
Ο Τζούριτς σε σχετική ερώτηση έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Φιλίποβ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην ίδια ηλικία... Κι αυτός τώρα αρχίζει όμως την καριέρα του, είναι ταλέντο αλλά χρειάζεται το χρόνο του κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα»
Τα σετ: 19-25, 21-25, 20-25
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 8 (6/12 επ., 1 μπλοκ), Γουίντερ, Μπόγιτς 2 (2/14 επ., 50% υπ. - 33% άριστες), Καραγιάννης 4 (3/9 επ.), Στέινμπεργκ 10 (8/16 επ., 2 άσοι), Λινς 13 (13/17 επ. 85% υπ. - 69% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 73% υπ. - 55% άριστες / Πλίκας, Παπαδημητρίου, Ωρολογάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Φράγκος 14 (10/17 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ, 50% υπ. - 33% άριστες), Φιλίποβ 1, Κραλ 6 (4/6 επ., 1 μπλοκ, 1 άσο), Ανδρεάδης 4 (3/7 επ.), Τζούριτς 26 (24/37 επ., 2 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 7 (6/13 επ., 68% υπ. - 26% άριστες), Κουζούνης -λ 58% υπ. - 42% άριστες) / Κοκκινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in