Αυλαία στην 16η αγωνιστική της Volleyleague

Με τρία παιχνίδια ανοίγει αύριο η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ντέρμπι Ηρακλή - ΕΑ Πατρών Λουξ.
Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, οι Αχαιοί είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ, ξεκινώντας από εκείνο το ματς το αήττητο σερί τους (το οποίο σταμάτησε στην 13η αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό).
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρειάζεται προσοχή. Η Πάτρα είναι μία καλή ομάδα και έχει παίκτες που καλούμαστε να προσέξουμε. Θέλουμε να νικήσουμε και για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε με δύναμη και συγκέντρωση», τόνισε ο Φρέντι Μπρουκς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
«Είναι δεδομένο ότι έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ Γιώργος Χριστόπουλος ο οποίος και σ' αυτό το ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Ακη Ασπιώτη.
Στην Αλεξανδρούπολη ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Αρη Μαρμούρης ΑΕ σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αφού οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη οι δε φιλοξενούμενοι για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για να βρεθούν στην πρώτη τετράδα.
«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει», δήλωσε ο αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με τον Άρη Μαρμούρης όπου είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Θάνου Τερζή (έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό).
Το πρώτο χρονικά παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας όπου ο Παναθηναϊκός (με τον Μαρσέλο Σάκι στην αποστολή) θα υποδεχθεί τον ουραγό Πανελλήνιο.
Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Γλυφάδας, 16.00: Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος ΓΣ, Ονόπας, -Κουτσούλας, παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος
Μίκρας, 17.00 (Novasports), Ηρακλής - ΕΑ Πατρών Λουξ Ράπτης - Δεληκωστίδης, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης
Αλεξανδρούπολης, 19.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης Μαρμούρης ΑΕ, Γεροθόδωρος - Ρουσάκης, παρατηρητής διαιτησίας: Λαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in